Benedict

është një prodhues ndërkombëtar kryesor i pajisjeve ndërprerëse të tensionit të ulët të cilësisë së lartë.

Benedict ju ofron zgjidhje të besueshme dhe të sigurta të ndërrimit industrial të përshtatura për nevojat tuaja individuale.

Benedict logo

Ndërroni në mënyrë të besueshme dhe të sigurt.

Zgjidhni pajisjet e përsosura për çdo aplikim

Benedikti mbulon komutues me cilësi të lartë të tensionit të ulët në variacione të shumta për aplikime të panumërta.

  • Kontaktorët

  • Çelësat

  • Reletë e mbingarkesës

  • Ndërprerësit

  • Starters manual motorik

  • Push Buttons

  • Izolator – Fotovoltaik DC

  • Rezistenca të ndryshueshme

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zgjidhni besueshmërinë dhe sigurinë me Benedict

Benedict switchgear

Benedict GmbH ka prodhuar dhe zhvilluar pajisje komutuese me cilësi të lartë të besueshme të tensionit të ulët që nga viti 1920. Ata janë liderët e tregut për kontaktorët e ndërrimit të kondensatorëve dhe numri 1 në rang global në industritë PFC. Gama e tyre e gjerë e komutuesve u certifikua sipas standardeve ndërkombëtare ISO9001/EN29001 në 1991.

Përfitoni nga zgjidhjet e ndërrimit të Benedict kudo ku kontrolli, mbrojtja dhe izolimi i pajisjeve elektrike janë thelbësore, p.sh., në të gjithë sistemet e transmetimit dhe shpërndarjes së shërbimeve elektrike, si dhe në objektet komerciale ose industriale të përmasave të mesme dhe të mëdha.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Mësoni se si mund të përfitoni nga produktet e Benedict

Më shumë rreth Benedict

Benedict Switchgear

Ekipi i teknikëve të aftë dhe personeli mbështetës i Benedict është gjithmonë i lumtur të punojë bashkë me klientin për të zhvilluar një version të ri produkti që plotëson më së miri specifikimet e sakta të klientit.

Falë punës së tyre pioniere në zhvillim dhe kërkime, Benedict u bë një lider i tregut global me prirje në prodhimin e produkteve të veçanta. Ekspertiza dhe pajisjet e tyre speciale u mundësojnë atyre të krijojnë zgjidhje individuale për partnerët e tyre ndërkombëtarë.

240 punonjës sigurojnë që zhvillimet më të fundit teknologjike të përfshihen vazhdimisht në produktet e Benedict. Inovacioni është pjesë e rutinës së tyre të përditshme, duke u mundësuar atyre një reagim të shpejtë ndaj kërkesave të tregut.

Në Benedict, ata kanë qenë gjithmonë krenarë për cilësinë e produkteve të tyre. Të gjitha pajisjet e tyre janë të çertifikuara sipas standardeve ndërkombëtare ISO9001/EN29001 dhe përputhen jo vetëm me rregullore të rëndësishme kombëtare, por edhe me standardet ndërkombëtare të zbatueshme si IEC, UI, CCC dhe EAC. Pra, jo vetëm që ata përmbushin standardet më të larta të cilësisë, ju mund t’i përdorni pajisjet e tyre në mbarë botën.

Klientët e Benedict anembanë globit mund të mbështeten gjithmonë në dërgesat jashtëzakonisht të shpejta dhe të besueshme, për shkak të një rrjeti të koordinuar në mënyrë të përkryer të partnerëve ndërkombëtarë dhe vendimmarrjes së shpejtë të një kompanie private dhe të menaxhuar. Kjo vlen edhe në rastin e zgjidhjeve komutuese të bëra me porosi.

Lexoni lajmet më të fundit të Benedict