Benedict

е меѓународен водечки производител на висококвалитетни нисконапонски прекинувачи.

Benedict Ви нуди доверливи и сигурни решенија за индустриски прекинувачи по мерка на Вашите сопствени потреби.

Benedict лого

Безбедни и доверливи прекинувачи

Изберете совршен прекинувач за Вашата апликација

Benedict произведува висококвалитетни нисконапонски прекинувачи во бројни варијанти за безбројни апликации.

  • Контактори

  • Прекинувачи

  • Релеи за термичко преоптоварување на мотор

  • Автоматски прекинувачи

  • Мануелни мотор стартери

  • Тастери

  • DC изолатори за фотоволтаици

  • Променливи отпорници

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Безбедни и доверливи Benedict прекинувачи

Benedict прекинувачи

Од 1920 година, Benedict GmbH произведува и развива висококвалитетни доверливи нисконапонски прекинувачи. Тие се лидери на пазарот за контактори за кондензатори, и глобален бр. 1 за корекција на фактор на моќност во индустријата.

Benedict решенијата се добредојдени таму каде што контролата, заштитата, и изолацијата на електрична опрема е клучна, на пр.: во системи за пренос и дистрибуција на електрична енергија, но и во средни- или големи комерцијални или индустриски објекти.

Сакате да набавите наши опрема?

Бенефиции од Benedict производи

Повеќе за Benedict

Benedict прекинувачи

тимот на вешти техничари и помошен персонал е среќен за блиска соработка со клиентот во секое време со цел развој на нова верзија на производ која најдобро ќе ги исполни конкретните спецификации на клиентот.

Благодарение на нивната пионерска работа во развој и истражување, е лидер на глобалниот пазар, и трендсетер во производство на иновативни производи. Нивната експертиза и опрема им овозможува да создаваат решенија за своите меѓународни партнери.

Најновиот технолошки развој е континуирано применет во производите од страна на нивните 240 вработени. Дневната доза иновација им овозможува брза реакција на барањата на пазарот.

Вработените во отсекогаш биле горди на квалитетот на своите производи. Сите уреди се сертифицирани според меѓународни ISO-9001/EN-29001 стандарди, и се во согласност како со важните национални регулативи, туку и со меѓународните стандарди како IEC, UI, CCC, и EAC. Така, нивните уреди може да бидат применети ширум светот.

Клиентите на Benedict ширум светот може да се потпрат на брза и доверлива испорака како резултат на совршено координирана мрежа на меѓународни партнери, и брзо донесување одлуки на соодветните менаџирани компании во приватна сопственост. Истото важи и во случај на решенија направени по мерка.

Прочитајте ги најновите вести од Бенедикт

  • Electronic Timer K3-T180 240 Benedict

Benedict електронски тајмер

Benedict модел на електронски тајмер K3-T180 240 со 5 селективни оперативни функции и 4 селективни временски интервали за секој работен напон 24-240 V AC/DC.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.