Benedict

Austrijska porodična kompanija koja razvija visokokvalitetne niskonaponske rasklopne uređaje.

Benedict Vam nudi pouzdana i sigurna rješenja za sklopnu tehniku prilagođenu Vašim individualnim potrebama.

Benedict logo

Prebacite se pouzdano i bezbjedno

Izaberite najbolju sklopnu opremu za Vašu aplikaciju

Kompanija pokriva visokokvalitetne niskonaponske sklopne uređaje u brojnim varijacijama za bezbroj primjena.

  • Kontakteri

  • Prekidači

  • Releji preopterećenja

  • Prekidači kola

  • Ručni pokretači motora

  • Tasteri

  • Fotonaponski istosmjerni izolatori

  • Promjenjivi otpornici

Imate pitanja za nas?

Preklapajte pouzdano i bezbjedno sa Benedict-om

Benedict prekidač

Benedict GmbH proizvodi i razvija visokokvalitetne i pouzdane niskonaponske sklopne uređaje od 1920. Oni su lideri na tržištu za Capacitor Switching i svjetski broj 1 u industriji PFC-a. Njihov širok asortiman sklopnih uređaja je 1991. godine certifikovan u skladu sa međunarodnim standardima ISO9001/EN29001.

Iskoristite prednosti rješenja uklapanja kompanije svugdje gdje su kontrola, zaštita i izolacija električne opreme od ključne važnosti, na primjer u svim sistemima za prenos i distribuciju električne energije, kao i u srednjim i velikim komercijalnim ili industrijskim objektima.

Želite kupiti našu opremu?

Saznajte kako možete imati koristi od Benedict-ovih proizvoda

Više o Benedict-u

Benedict prekidač

Benedict-ov tim vještih tehničara i pomoćnog osoblja rado sarađuju sa klijentom na razvoju nove verzije proizvoda koja najbolje ispunjava tačne specifikacije kupca.

Zahvaljujući njihovom pionirskom radu u razvoju i istraživanju, Benedict je postao svjetski lider na tržištu i pokretač trendova u proizvodnji nišnih proizvoda. Njihova stručnost i posebna oprema omogućavaju im stvaranje individualnih rješenja za svoje međunarodne partnere.

240 zaposlenih osigurava da se najnoviji tehnološki razvoj kontinuirano ugrađuje u Benedict-ove proizvode. Inovacije su dio njihove svakodnevne rutine, omogućavajući im brzu reakciju na zahtjeve tržišta.

U Benedict-u su se uvijek ponosili kvalitetom svojih proizvoda. Svi njihovi uređaji su certifikovani prema međunarodnim standardima ISO9001/EN29001 i usklađeni su ne samo sa važnim nacionalnim propisima, već i sa važećim međunarodnim standardima kao što su IEC, UI, CCC i EAC. Dakle, ne samo da ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, već možete koristiti njihove uređaje širom svijeta. 

Benedict-ovi kupci širom svijeta uvijek mogu da se oslone na izuzetno brze i pouzdane isporuke, zahvaljujući savršeno koordinisanoj mreži međunarodnih partnera i brzom donošenju odluka kompanije u privatnom vlasništvu.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Benedict

  • Glavni kontakteri K3-..NB za električne uređaje

Glavni kontakteri Benedict

Glavni kontakteri K3-..NB sa međunarodnim potvrdama, specialno su razvijeni za aplikacije IEC 60335. Iskoristite jih da uštedite prostor. 

Pretplatite se na naš newsletter!