PLC kontroleri

najpoznatijih kompanija

PLC kontroleri su ključne komponente i najčešće korištene upravljačke jedinice u automatizaciji i proizvodnim aplikacijama. PLC-ovi koriste programsku logiku za upravljanje vašim mašinama i procesima. Omogućavaju vam smanjenje troškova ožičenja, olakšavaju kasnije promjene upravljačkog sistema.

Smanjuju zauzetost potrebnog prostora za instalaciju i povećavaju pouzdanost i proširivost sistema zahvaljujući mogućnosti programiranja i snažnim računarskim sposobnostima. Kako njihov robusni dizajn izdržava vibracije, temperaturu, vlagu i buku, lako ih možete koristiti u teškim uslovima. Širokim izborom raspoloživih IO modula možete lako proširiti performanse PLC-a.

Želite naš katalog PLC kontroleri?

  Imate pitanja za nas?

  Kontrolišite procese kvalitetnom opremom

  U našem asortimanu pronaći ćete opremu sljedećih proizvođača:

  Želite kupiti naše PLC kontrolere?

  Izaberite najbolji PLC koji odgovara Vašim aplikacijama

  Programabilne kompaktne kontrolne jedinice sa integrisanim HMI displejom predstavljaju idealno rješenje za male i srednje mašine, gdje se lokalno montiraju i vrše upravljanje, rukovanje i nadgledanje procesa. Odlikuju se kvalitetnim ekranima u boji, ekranima osjetljivim na dodir i modernim procesorom.

  PLC kontroleri sa virtuelnim i ugrađenim HMI-jem Vam omogućavaju nadzor i upravljanje mašinama i procesima kao i udaljeni pristup putem bilo kojeg mobilnog telefona, računara ili nekog posebnog displeja. Možete da odaberete odgovarajuću seriju: za sofisticirane mašine i kompleksne zadatke automatizacije, napredne mašine i automatizaciju, male mašine i sasvim jednostavne – uvijek postoji adekvatno rješenje za Vaše potrebe. PLC-ovi sa odgovarajućim softverom omogućavaju Vam efikasnu i isplativu konfiguraciju i realizaciju upravljanja za sistem automatizacije bilo koje veličine. U ponudi su i motion kontroleri za najzahtjevnije (najbrže i najpreciznije) aplikacije upravljanja elektromotornim pogonima (servo aplikacije) i mogu se lako prilagoditi samostalnoj upotrebi za jednu osu, za umrežavanje sa drugim kontrolnim uređenjima ili za potpunu kontrolu sistema i mašina sa velikim brojem osa.

  Dostupni su modularni, ugrađeni, lokalni i dislocirani ulazi/izlazi za povezivanje ili proširivanje PLC funkcionalnosti koji Vam nude širok spektar rješenja za industrijsku automatizaciju. Pružaju kompatibilnost sa najpoznatijim komunikacionim protokolima kao što su Fieldbus protokoli PROFIBUS-DP,  DeviceNet, CANopen, EtherCAT, Modus TCP, Ethernet/IP i PROFINET. Također možete koristiti i excom I/O sistem za upotrebu u potencijalno eksplozivnim okruženjima.

  Mi također nudimo kompletna rješenja kako biste uštedili Vaše vrijeme i bili sigurni da će cijeli sistem raditi pouzdano i sve komponente savršeno međusobno komunicirati. Sa kompletnim rješenjem koje se sastoji od PLC kontrolera, HMI, I/O modula, servo, VFD i povezanih komponenti, usluga programiranja i rješavanja Vašeg problema se obavlja efikasno i vrši se kompletna integracija sistema.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  Pročitajte poslednje PLC vijesti

  Pretplatite se na naš newsletter!