Osigurajte kibernetičku sigurnost uz Unitronics PLC-ove

Pridružite se Unitronics-ovom webinaru i saznajte kako možete osigurati kibernetičku sigurnost svojih aplikacija uz njihove PLC-ove UniStream, Vision i Samba. Na taj način ćete moći zaštititi kritične sisteme, poštivati propise i sticati vještine iz područja kibernetičke sigurnosti.

DETALJI OBUKE

Jezik: engleski

Datum: 27. juni 2023. (UniStream)

Datum: 12. juli 2023. (Vision & Samba)

Vrijeme: 16.00 (CET)

Trajanje: 60 min

Unitronics webinar: Kibernetička sigurnost s PLC-ovima

Sadržaj seminara

PLC-ovi su ključne komponente u industrijskoj automatizaciji i nadzornim sistemima. Njihova kibernetička ranjivost može izložiti industrijske procese raznim kibernetičkim prijetnjama, uključujući neovlašteni pristup, upad u baze podataka, sabotažu i ometanje rada. Zaštita PLC-ova od kibernetičkih prijetnji ključna je za osiguravanje sigurnosti, pouzdanosti i neprekidnosti kritične infrastrukture.

Kompanija Unitronics brine o osiguravanju kibernetičke sigurnosti u svom asortimanu proizvoda. Sudjelovanjem na webinaru steći ćete znanje i vještine za zaštitu kontrolera UniStream, Vision i Samba od gore spomenutih kibernetičkih prijetnji. Na taj način ćete moći osigurati usklađenost s posebnim propisima i standardima kibernetičke sigurnosti te izbjeći sankcije i pravne posljedice.

DETALJI OBUKE

Jezik: engleski

Datum: 27. juni 2023. (UniStream)

Datum: 12. juli 2023. (Vision & Samba)

Vrijeme: 16.00 (CET)

Trajanje: 60 min

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti