Oprema za upravljanje

od globalnog stručnjaka

Oprema za upravljanje za industrijske primjene obuhvata kontrolne uređaje koji Vam pomažu u kontroli Vaših industrijskih proizvodnih procesa. Pruža idealnu kontrolu na vašoj proizvodnoj lokaciji kroz industrijske brojače, industrijske kontrolere, indikatore procesa, kontrolne stanice, džojstike i druge povezane komponente.

Želite naš katalog Dodatna oprema?

  Imate pitanja za nas?

  Oprema za upravljanje za optimizaciju procesa

  kontrolna oprema

  U našem sveobuhvatnom asortimanu možete pronaći širok spektar opreme za upravljanje dizajnirane da pruži tačnost, stabilnost, pouzdanost i kvalitet. Posebno su pogodne za primjene koje zahtjevaju visok nivo preciznosti.

  Nudimo proizvode sljedećih proizvođača:

  Želite kupiti našu Kontrolnu opremu?

  Širok izbor opreme za upravljanje

  Indikatori procesa Vam omogućavaju da nadgledate proces prikazivanjem informacija temperature, pritiska, protoka i vlažnosti. Neki indikatori mogu prenijeti dobijene podatke na druge uređaje u polju.

  Data Recorders su dizajnirani za procesnu industriju gdje treba da bilježite temperaturu ili parametre procesa tokom određenog vremenskog perioda. Na ovaj način možete ispuniti određene regulatorne i certifikacione zahtjeve i/ili koristiti podatke za analizu i komunikaciju o efikasnosti vaše aplikacije.

  Prenosni digitalni multimetri dizajnirani su da kombinuju funkcije različitih mjerača (na primjer nivo zvuka, svjetlost, vlažnost, temperatura…). Oni su idealno multifunkcionalno okruženje sa nizom praktičnih primjena.

  Kontrolne stanice i džojstici  Vam omogućavaju pomoćnu ili direktnu kontrolu i upravljanje mašinama i procesima u industriji, javnom prevozu, gradilištima, lukama i još mnogo toga. Zbog izuzetno praktične, grube industrijske primjene, naše industrijske kontrolne stanice i džojstici odlikuju se pouzdanim radom, istrajnošću, sigurnošću i dugim vijekom trajanja. Pored funkcionalnosti, spoljnih uslova, opterećenja i električnih komponenata za ostvarivanje opštih zahtjeva u njihovoj proizvodnji, uzimaju se u obzir i vaši posebni, pa čak i složeni zahtjevi.

  Industrijski brojači u odnosu na vrijeme, bilježe i prikazuju određeni broj događaja ili procesa. Kao jedne od ključnih komponenti u digitalnim krugovima, možete ih primijeniti u industriji koristeći digitalne satove i tajmere, tajmere za peć, VCR satove itd. Možete da registrujete broj događaja pomoću Totalizing Counter i vidite rezultat kao digitalnu numeričku vrijednost. Višenamjenski brojači nude Vam širok spektar funkcionalnosti i stoga se lako mogu prilagoditi individualnim potrebama vaše aplikacije, npr. unaprijed podešeni brojači imaju funkciju kontrolera, brojači vremena prikazuju radni ciklus instalacija, mašina i uređaja, tahometri bilježe događaje koji se dešavaju u određenom vremenskom nizu. Prikaz položaja u osnovi rade na isti način kao i multifunkcionalni brojači, pokazujući podatke o položaju izmjerene jedinice.

  Industrijski kontroleri primaju podatke od senzora koji mjere procesne promjenjive, upoređuju ih sa željenim zadatim vrijednostima i izvode komandne funkcije za kontrolu Vašeg procesa kroz kontrolne elemente. Pružaju Vam bolje performanse i poboljšanje na kvalitetu u industriji plastike, ambalaže, prehrambenoj industriji … Izaberite kontroler temperature i procesa sa jednom petljom za sisteme koji zahtjevaju jednu kontrolnu petlju ili diskretne uređaje. Kontroler sa više petlji pomaže Vam da istovremeno upravljate sa nekoliko zona kako biste stabilizovali temperaturu okruženja. Generalno, podržava razne opcije sabirnice polja što omogućava jednostavnu integraciju sa drugim uređajima u Vašoj mašini ili širem mrežnom postrojenju. Koristite granične kontrolere u aplikacijama za kontrolu procesa gdje je potrebno nezavisno prebacivanje graničnih vrijednosti preko ili ispod zadane temperature.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  kontrolna oprema

  Pročitajte najnovije vijesti iz oblasti oprema za upravljanje

  Pretplatite se na naš newsletter!