Schmersal

nudi kupcima najveći svjetski asortiman proizvoda sigurnosnih rasklopnih uređaja i sistema za ličnu i mašinsku zaštitu.

Zahvaljujući svom širokom asortimanu, Schmersal je čvrsto na strani bezbjednosti na radnom mjestu, a jedna od osnovnih aktivnosti kompanije je razvoj i proizvodnja inovativnih komponenti, sistema i rješenja.

schmersal logo

DNA bezbjednost

Postignite sigurnost na radnom mjestu

Schmersal-ov izvanredan širok raspon visokokvalitetnih rasklopnih uređaja pomoći će vam u zaštiti strojeva i postrojenja u tehnikama podizanja, automatizacije i sigurnosti.

  • Sigurno uklapanje i nadzor

  • Sigurna obrada signala

  • Rješenja sigurnosnih sistema

  • Oprema za tehnologiju automatizacije

  • Uređaji za EX zone

  • Podizni rasklopni uređaj

  • Sigurnosni softver

  • Dodaci

Imate pitanja za nas?

Izaberite između više od 25.000 proizvoda kompanije Schmersal

Asortiman proizvoda kompanije uključuje više od 25.000 proizvoda za nadzor sigurnosnih vrata, uključujući elektromagnetske blokade, sigurnosne senzore i sigurnosne prekidače sa odvojenim aktuatorima i uređajima za rotiranje zaštitne opreme. Također nude niz ATEX certifikovanih uređaja za EX zone.

Pored toga, kompanija također razvija i proizvodi sisteme za sigurnu obradu signala, uključujući sigurnosne relejne module, sigurnosne module i programabilne modularne sigurnosne kontrolere koji se mogu povezati sa sigurnosnim prekidačima na vratima, prekidačima za slučaj nužde i svjetlosnim mrežama ili drugim elektronskim i mehaničkim uređajima za razvodne uređaje.

Želite kupiti našu opremu?

Neke od prednosti kompanije Schmersal

Više o kompaniji Schmersal

Schmersal Group ima više od 1.850 zaposlenih u više od 20 zemalja svijeta. Oni će Vam pomoći u razvijanju sigurnosnih tehnoloških rješenja. Njihovi inženjeri neprestano rade na razvoju novih sigurnosnih proizvoda za svaku primjenu u svakoj industriji.

Oni neprestano razvijaju nove sigurnosne koncepte, integrišu nove principe otkrivanja, otkrivaju novi način prenosa i ocjenjivanja informacija navedenih u ovim principima. Schmersal također osigurava da su njihovi proizvodi u skladu s novim standardima, propisima i direktivama koje se odnose na sigurnost mašina.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Schmersal

Pretplatite se na naš newsletter!