Home/Schmersal

Schmersal

nudi kupcima najveći svjetski asortiman proizvoda sigurnosnih rasklopnih uređaja i sistema za ličnu i mašinsku zaštitu.

Zahvaljujući svom širokom asortimanu, Schmersal je čvrsto na strani bezbjednosti na radnom mjestu, a jedna od osnovnih aktivnosti kompanije je razvoj i proizvodnja inovativnih komponenti, sistema i rješenja.

Kliknite ovde za katalog
schmersal logo

DNA bezbjednost

Postignite sigurnost na radnom mjestu

Schmersal-ov izvanredan širok raspon visokokvalitetnih rasklopnih uređaja pomoći će vam u zaštiti strojeva i postrojenja u tehnikama podizanja, automatizacije i sigurnosti.

  • Sigurno uklapanje i nadzor

  • Sigurna obrada signala

  • Rješenja sigurnosnih sistema

  • Oprema za tehnologiju automatizacije

  • Uređaji za EX zone

  • Podizni rasklopni uređaj

  • Sigurnosni softver

  • Dodaci

Trebate pomoć? Stavljamo Vam se na raspolaganje.

Izaberite između više od 25.000 proizvoda kompanije Schmersal

Asortiman proizvoda kompanije uključuje više od 25.000 proizvoda za nadzor sigurnosnih vrata, uključujući elektromagnetske blokade, sigurnosne senzore i sigurnosne prekidače sa odvojenim aktuatorima i uređajima za rotiranje zaštitne opreme. Također nude niz ATEX certifikovanih uređaja za EX zone.

Pored toga, kompanija također razvija i proizvodi sisteme za sigurnu obradu signala, uključujući sigurnosne relejne module, sigurnosne module i programabilne modularne sigurnosne kontrolere koji se mogu povezati sa sigurnosnim prekidačima na vratima, prekidačima za slučaj nužde i svjetlosnim mrežama ili drugim elektronskim i mehaničkim uređajima za razvodne uređaje.

Želite kupiti našu opremu?

Posjetite našu B2B trgovinu

Neke od prednosti kompanije Schmersal

Više o kompaniji Schmersal

Schmersal Group ima više od 1.850 zaposlenih u više od 20 zemalja svijeta. Oni će Vam pomoći u razvijanju sigurnosnih tehnoloških rješenja. Njihovi inženjeri neprestano rade na razvoju novih sigurnosnih proizvoda za svaku primjenu u svakoj industriji.

Oni neprestano razvijaju nove sigurnosne koncepte, integrišu nove principe otkrivanja, otkrivaju novi način prenosa i ocjenjivanja informacija navedenih u ovim principima. Schmersal također osigurava da su njihovi proizvodi u skladu s novim standardima, propisima i direktivama koje se odnose na sigurnost mašina.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Schmersal

Pretplatite se na naš newsletter!