Schmersal

е најголем светски производител на прекинувачи за безбедност на машини и луѓе.

Богатото портфолио на Schmersal ќе Ви помогне да одговорите на сите задачи за безбедност на работно место. Една од основните активности на компанијата е развој и производство на иновативни компоненти, системи, и решенија за безбедност.

schmersal лого

ДНК на безбедноста

Безбедно работно место со Schmersal

Извонредно широкиот спектар на висококвалитетни Schmersal прекинувачи ќе Ви помогне за заштита на машини и постројки во разни апликации од индустриска автоматика.

  • Прекинувачи за безбедност

  • Обработка на сигнали за безбедност

  • Решенија за системи за безбедност

  • Опрема за автоматика

  • Уреди за EX зони

  • Прекинувачи за дигалки

  • Софтвер за безбедност

  • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Повеќе од 25,000 Schmersal производи

Портфолиото на Schmersal производи вклучува повеќе од 25,000 производи за мониторинг на заштитни врати, вклучувајќи електромагнетни брави, сензори за безбедност, и прекинувачи за безбедност со одделни актуатори, и уреди за ротирачка заштитна опрема. Исто така, има широк избор на ATEX сертифицирани уреди за EX зони.

Schmersal развива и произведува системи за обработка на сигнали за безбедност, вклучувајќи релејни модули за безбедност, модули за безбедност, и програмабилни модуларни контролери за безбедност кои може да ги поврзете со прекинувачи за безбедност за врати, e-stop прекинувачи, и светлосни мрежи или други електронски и механички прекинувачи за безбедност.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности со Schmersal

Повеќе за Schmersal

Групацијата Schmersal вработува повеќе од 1,850 луѓе во повеќе од 20 држави низ светот. Во блиска соработка ќе Ви помогнат да развиете квалитетни решенија за безбедност. Нивните инженери континуирано работат на развој на нови производи за безбедност за секоја апликација во секоја индустрија.

Тие континуирано развиваат нови концепти за безбедност, интегрираат нови принципи за детекција, откриваат нов начин за пренос и евалуација на информации обезбедени од овие принципи. Schmersal производите се усогласени со нови стандарди, регулативи, и насоки во однос на безбедност на машини.

Прочитајте ги најновите вести од Schmersal

  • Schmersal SRB-E safety relay module

Safety релејни модули SRB-E

Мултифункционални safety релејни модули за ефикасно следење на традиционални safety сензори и електромеханичка safety опрема!

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.