Schmersal

është prodhuesi më i madh në botë i pajisjeve dhe sistemeve të çelësave të sigurisë për mbrojtjen personale dhe makineritë.

Portofoli i gjerë i Schmersal do t’ju ndihmojë të zgjidhni të gjitha detyrat e sigurisë në vendin e punës. Një nga aktivitetet kryesore të kompanisë është zhvillimi dhe prodhimi i komponentëve, sistemeve dhe zgjidhjeve inovative të sigurisë.

schmersal logo

ADN-ja e sigurisë

Realizoni sigurinë në vendin e punës me Schmersal

Gama e jashtëzakonshme e gjerë e pajisjeve komutuese me cilësi të lartë të Schmersal do t’ju ndihmojë të mbroni makinat dhe impiantet në teknologjitë e ashensorit, automatizimit dhe sigurisë.

  • Ndërrimi dhe monitorimi i sigurt

  • Përpunimi i sigurt i sinjalit

  • Zgjidhjet e sistemit të sigurisë

  • Pajisjet e teknologjisë së automatizimit

  • Pajisjet për Zonat EX

  • Komutues ashensori

  • Softuer sigurie

  • Aksesorë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zgjidhni nga 25,000+ produkte të Schmersal

Portofoli i produkteve të Schmersal përfshin 25,000+ produkte për monitorimin e dyerve të sigurisë, duke përfshirë kyçet e solenoidit, sensorët e sigurisë dhe çelësat e sigurisë me aktivizues të veçantë dhe pajisje për pajisjet mbrojtëse rrotulluese. Ato ofrojnë gjithashtu një sërë pajisjesh të certifikuara ATEX për zonat EX.

Ata zhvillojnë dhe prodhojnë sisteme për përpunimin e sigurt të sinjalit, duke përfshirë modulet e stafetëve të sigurisë, modulet e sigurisë dhe kontrollorët modularë të programueshëm të sigurisë, të cilët mund t’i lidhni me çelësat e dyerve të sigurisë, çelësat e ndalimit të emergjencës dhe rrjetat e dritave ose pajisje të tjera komutuese të sigurisë elektronike dhe mekanike.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Disa nga avantazhet kryesore të Schmersal

Më shumë rreth Schmersal

Grupi Schmersal Group ka 1,850+ punonjës në 20+ vende në mbarë botën, të cilët do t’ju ndihmojnë të zhvilloni zgjidhje të teknologjisë së sigurisë në bashkëpunim të ngushtë. Inxhinierët e tyre po punojnë vazhdimisht në zhvillimin e produkteve të reja të sigurisë për çdo aplikim në çdo industri.

Ata vazhdimisht zhvillojnë koncepte të reja sigurie, integrojnë parime të reja perceptimi, zbulojnë mënyra të reja për të transmetuar dhe vlerësuar informacionin e dhënë nga këto parime. Schmersal gjithashtu siguron që produktet e tyre të jenë në përputhje me standardet, rregulloret dhe direktivat e reja në lidhje me sigurinë e makinerive.

Lexoni lajmet më të fundit të Schmersal