Schmersal

Schmersal nudi kupcima najveći svetski asortiman proizvoda sigurnosnih rasklopnih uređaja i sistema za ličnu i mašinsku zaštitu.

Zahvaljujući svom širokom asortimanu, Schmersal je čvrsto na strani bezbednosti na radnom mestu, a jedna od osnovnih aktivnosti kompanije je razvoj i proizvodnja inovativnih komponenti, sistema i rešenja.

schmersal logo

DNA bezbednost

Postignite sigurnost na radnom mestu uz kompaniju Schmersal

Schmersal-ov izvanredan širok raspon visokokvalitetnih rasklopnih uređaja pomoći će vam u zaštiti strojeva i postrojenja u tehnikama podizanja, automatizacije i sigurnosti.

  • Sigurno uklapanje i nadzor

  • Sigurna obrada signala

  • Rešenja sigurnosnih sistema

  • Oprema za tehnologiju automatizacije

  • Uređaji za EX zone

  • Podizni rasklopni uređaj

  • Sigurnosni softver

  • Pribor

Imate li pitanja za nas?

Izaberite između više od 25.000 proizvoda kompanije Schmersal

Schmersal-ov asortiman proizvoda uključuje više od 25.000 proizvoda za nadzor sigurnosnih vrata, uključujući elektromagnetske blokade, sigurnosne senzore i sigurnosne prekidače sa odvojenim aktuatorima i uređajima za rotiranje zaštitne opreme. Takođe nude niz ATEX sertifikovanih uređaja za EX zone.

Pored toga, Schmersal takođe razvija i proizvodi sisteme za sigurnu obradu signala, uključujući sigurnosne relejne module, sigurnosne module i programabilne modularne sigurnosne kontrolere koji se mogu povezati sa sigurnosnim prekidačima na vratima, prekidačima za slučaj nužde i svetlosnim mrežama ili drugim elektronskim i mehaničkim uređajima za razvodne uređaje.

Želite kupiti našu opremu?

Neke od prednosti kompanije Schmersal

Više o kompaniji Schmersal

Schmersal Group ima više od 1.850 zaposlenih u više od 20 zemalja sveta. Oni će Vam pomoći u razvijanju sigurnosnih tehnoloških rešenja. Njihovi inženjeri neprestano rade na razvoju novih sigurnosnih proizvoda za svaku primenu u svakoj industriji.

Oni neprestano razvijaju nove sigurnosne koncepte, integrišu nove principe otkrivanja, otkrivaju novi način prenosa i ocenjivanja informacija navedenih u ovim principima. Schmersal takođe osigurava da su njihovi proizvodi u skladu s novim standardima, propisima i direktivama koje se odnose na sigurnost mašina.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Schmersal

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.