Industrijski računari i mrežna oprema

Industrijski računari (PC, IPC) koriste se kao uređaji za upravljanje procesima i mašinama ili za prikupljanje podataka. Mnogobrojne su prednosti upotrebe industrijskih računara, niska potrošnja energije, efikasnost performansi i pouzdanost. Idealni su za aplikacije koje zahtevaju intenzivne proračune i skladištenje podataka, poput onih koji imaju integrisane Vision sisteme.

Mrežna oprema omogućava prenos podataka sa Vaših uređaja i komunikaciju između istih. Možete uspostaviti kontrolu nad svojim procesima i efikasno upravljati njima daljinskim putem, bez ograničenja samo na jednu lokaciju.

Želite naš katalog Industrijski računari i komunikacije u industriji?

  Imate li pitanja za nas?

  Industrijski računari za izvrstan kvalitet i najsavremenija rešenja

  Industrijski računari takođe imaju mogućnost da komuniciraju sa operativnim sistemima postrojenja višeg nivoa. Njihove mogućnosti praćenja, vizualizacije i mogućnosti simulacija pomažu Vam da poboljšate produktivnost sa ciljem smanjenja troškova i povećanja profitabilnosti. Možete koristiti IPC za automatizaciju, prikupljanje podataka, bezbednost, transport, POS/POI, kiosk, HMI, automate za igru, digitalni nadzor, mrežnu komunikaciju, telekom,…

  Možete odabrati savršeni industrijski računar kompanije Axiomtek, koja dizajnira i proizvodi industrijske ploče i module, sisteme i platforme, industrijske Panel računare, a isto tako dobiti ponudu rešenja za Artificial Internet of Things (AIoT).

  Želite kupiti našu opremu?

  Upoznajte širok spektar naših industrijskih računara

  Izborom Axiomtek-ovih industrijskih računara garantujemo Vam postizanje vaših ciljeva. Njihovi industrijski PC sistemi imaju robustan dizajn bez ventilatora, CPU visoke performanse i višestruke mogućnosti proširenja. Osiguravaju dugovečnost, izdržljivost, pouzdanost i jednostavnu ugradnju.

  Axiomtek je takođe stvorio mnoga napredna rešenja koja se koriste u oblasti industrijske automatizacije, transporta, maloprodaje, električne energije i mnogim drugim oblastima. U oblasti industrijske automatizacije, možete imati korist od pametne proizvodnje, zatim pametne fabrike, automatizovanih skladišta, inteligentno upravljanje skladištem i primenom mnogih drugih rešenja. Ova rešenja su razvijena da bi Vam pomogla da uvećate nivo produktivnosti i ukupne operativne performanse, da smanjite troškove, i samim tim da uvećate profitabilnost.

  Nudimo veliki izbor proizvoda povezanih sa Axiomtek-om:

  • Industrijske i Embedded matične ploče
  • Single Board Computers,
  • System-on-Modules,
  • Intelligent Transportation System,
  • Touch Panel računari,
  • Medical Panel računari,
  • Human Machine Interface,
  • Digital Signage Players,
  • Industrijski IoT Gateways,
  • Industrijski Firewall,
  • EtherCAT Master kontroleri,
  • Industrijsko umrežavanje i pretvarači
  • Mrežni uređaji

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za vas.

  Kontaktiraj nas

  Otkrijte udaljeni pristup i apsolutnu kontrolu

  Usvajanjem ProfiNet-a, Modbus TCP-a i EtherNet/IP-a za upravljanje i protok informacija u industrijskim procesima omogućilo je sjedinjavanje industrijskih i poslovnih mreža i protok podataka u Vašem preduzeću na globalnom nivou.

  IoT i IIoT platforme sada povezuju Vaš hardver sa Cloud-om koristeći fleksibilne opcije povezivanja, i pomažu Vam u uspostavljanju sigurnosnih mehanizama na nivou preduzeća, i takođe, širok spektar mogućnosti obrade podataka omogućava Vam da izvršite analizu Vaših podataka. To Vam omogućava jednostavan pristup kao i mogućnost nadgledanja i servisiranja sa bilo koje udaljene lokacije po prihvatljivoj ceni.

  Ovde ćete pronaći opremu vodećih proizvođača:

  Pogledajte naš široki spektar mrežne opreme

  Industrijske Ethernet svičeve i rutere odlikuje industrijska pozdanost, redundantnost mreže, veća sigurnost, jednostavno upravljanje i konkurentan odnos cene i performansi. Oni su prilagođeni Vašim zahtevima u pogledu performansi, efikasnosti i pouzdanosti ulaganja. Naš sveobuhvatni portfolio uključuje: neupravljive industrijske Ethernet svičeve, razne upravljive industrijske svičeve, PoE (Power over Ethernet) svičeve, brze Ethernet svičeve prvog nivoa, industrijske mobilne rutere i mnoge druge.

  Bezbednosni sistem industrijske mreže je zasnovan na zaštitnom firewall-u, jedinstveno dizajniranim i sertifikovanim za zaštitu Vaše imovine.

  Industrijski bežični radio uređaji, kontroleri, osvetljenja, indikatori i odgovarajući dodaci (antene, kablovi, dodatni moduli …) povezuju terenski nivo sa upravljačkim nivoom na isplativ i efikasan način. Pogodni su za primenu u raznim aplikacijama i čine ključni deo industrije 4.0 . Shodno tome da su robusni i pouzdani, možete ih koristiti u teškim uslovima rada.

  Fiber-optički Fieldbus repetitori i modemi prenose podatke na udaljenosti od nekoliko kilometara, dok Fielbus povezuje Vaše terenske instrumente i merenja sa upravljačkim uređajima, putem serijskih dvosmernih komunikacionih sistema, čime se omogućava distribuirano upravljanje u realnom vremenu.

  IoT i IIoT platforme su vodeće višeslojne tehnologije koje će Vam omogućiti jednostavno obezbeđivanje, upravljanje i automatizaciju povezanih uređaja unutar IoT-a. Oni će vam pomoći da povećate efikasnost, produktivnost, bezbednost zaposlenih i još mnogo toga.

   Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  Čitajte najnovije vesti o industrijskim računarima i mrežnoj opremi

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.