Home/Teltonika

Teltonika

U Teltonika IoT Group već 22 godine razvijaju izuzetna svetska rešenja za Internet of Things.

Kroz dugogodišnje iskustvo i istraživanje i razvoj, Teltonika IoT grupa je stvorila asortiman industrijskih IoT i M2M uređaja za najkompleksnije područje Industrije 4.0 i tehnologije Smart City i Green Energy.

Kliknite ovde za katalog
Teltonika logo

Pouzdan. Bezbedan. Jednostavan za korišćenje.

Povežite pouzdano sisteme pomoću kompanije Teltonika

Razvijte svoje aplikacije na nivo IoT-a pomoću Teltonika i povećajte njihov potencijal u smislu vremenskih resursa, produktivnosti i obima.

  • Modemi

  • Gateways

  • Ruteri

  • Prekidači

  • IoT platforme

  • Pribor

  • Prilagođena mrežna rešenja

Da li vam treba pomoć? Dozvolite nam, da vam pomognemo.

Upoznajte vrednosti koje pokreću kompaniju

Izuzetne veštine kompanije Teltonika su da bude brz i fleksibilan partner, da odražava njihove potrebe i da bude bliže svojim klijentima širom sveta. Dugogodišnje iskustvo, pouzdan lanac snabdevanja, modeli najviših tehnoloških procesa predstavljaju sposobnost Teltonike da proizvodi milione IoT uređaja za svoje klijente.

Teže da postanu jedan od globalnih lidera u pružanju jedinstvenih IoT rešenja koja doprinose olakšavanju života ljudi. Nastoje da stvore radno okruženje za kreativne, ambiciozne profesionalce u Litvaniji i širom sveta koji bi svojim profesionalnim napredovanjem doprineli ispunjenju misije kompanije.

Želite kupiti našu opremu?

Posetite naš B2B store

Ključne prednosti Teltonike

Više o kompaniji Teltonika

Teltonika kontroliše svaku fazu razvoja svojih proizvoda, što im omogućava da brzo i fleksibilno reaguju na potrebe i promene tržišta, istovremeno osiguravajući pouzdanost, sigurnost i jednostavnost korišćenja.

Svi proizvodi Teltonika IoT Grupe se proizvode i sklapaju u modernoj fabrici u Litvaniji, što obezbeđuje njihovu usklađenost sa najvišim standardima kvaliteta.

Pročitajte najnovije vesti o kompaniji Teltonika

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.