Teltonika

već 22 godine razvija izuzetna svetska rešenja za Internet of Things.

Teltonika IoT grupa je kroz dugogodišnje iskustvo i istraživanje i razvoj stvorila asortiman industrijskih IoT i M2M uređaja za najkompleksnije područje Industrije 4.0 i tehnologije Smart City i Green Energy.

Teltonika logo

Pouzdan. Bezbedan. Jednostavan za korišćenje.

Povežite pouzdano sisteme pomoću kompanije Teltonika

Razvijte svoje aplikacije na nivo IoT-a pomoću Teltonike i povećajte njihov potencijal u smislu vremenskih resursa, produktivnosti i obima.

  • Modemi

  • Gateways

  • Ruteri

  • Prekidači

  • IoT platforme

  • Pribor

  • Prilagođena mrežna rešenja

Imate li pitanja za nas?

Upoznajte vrednosti koje pokreću kompaniju

Izuzetne veštine kompanije Teltonika su da bude brz i fleksibilan partner, da odražava njihove potrebe i da bude bliže svojim klijentima širom sveta. Dugogodišnje iskustvo, pouzdan lanac snabdevanja, modeli najviših tehnoloških procesa predstavljaju sposobnost Teltonike da proizvodi milione IoT uređaja za svoje klijente.

Teže da postanu jedan od globalnih lidera u pružanju jedinstvenih IoT rešenja koja doprinose olakšavanju života ljudi. Nastoje da stvore radno okruženje za kreativne, ambiciozne profesionalce u Litvaniji i širom sveta koji bi svojim profesionalnim napredovanjem doprineli ispunjenju misije kompanije.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti Teltonike

Više o kompaniji Teltonika

Teltonika kontroliše svaku fazu razvoja svojih proizvoda, što im omogućava da brzo i fleksibilno reaguju na potrebe i promene tržišta, istovremeno osiguravajući pouzdanost, sigurnost i jednostavnost korišćenja.

Svi proizvodi Teltonika IoT Grupe se proizvode i sklapaju u modernoj fabrici u Litvaniji, što obezbeđuje njihovu usklađenost sa najvišim standardima kvaliteta.

Pročitajte najnovije vesti o kompaniji Teltonika

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.