Teltonika

ka zhvilluar një zgjidhje të jashtëzakonshme të Internet of Things për 22+ vjet.

Përmes përvojës afatgjatë dhe R&D, Teltonika IoT Group ka krijuar një portofol të gjerë pajisjesh industriale IoT dhe M2M për zonën më komplekse të Industry 4.0 dhe teknologjitë Smart City dhe Green Energy.

Teltonika logo

E besueshme. Sigurt. E lehtë për t’u përdorur

Lidhni sistemet në mënyrë të besueshme me Teltonika

Zhvilloni aplikimet tuaja në nivelin IoT me Teltonika dhe maksimizoni potencialin e tyre për sa i përket burimeve kohore, produktivitetit dhe shkallës.

  • Modemët

  • Portat

  • Ruterat

  • Çelësat

  • platformat IoT

  • Aksesorë

  • Zgjidhje të personalizuara të rrjetit

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Njihuni me vlerat që drejtojnë Teltonika

Aftësia e jashtëzakonshme e kompanisë për të qenë një partner i shpejtë dhe fleksibël pasqyron nevojat e tyre për të qenë më afër klientëve të tyre në mbarë globin. Përvoja e gjatë, zinxhiri i besueshëm i furnizimit, modelet më të larta të procesit të teknologjisë qëndrojnë të gjitha për aftësinë e kompanisë për të prodhuar miliona pajisje IoT për klientët e tyre.

Ata duan të bëhen një nga liderët globalë të ofrimit të zgjidhjeve unike të IoT që kontribuojnë në lehtësimin e jetës së njerëzve. Ata përpiqen të krijojnë një mjedis pune për profesionistët kreativë, ambiciozë në Lituani dhe në mbarë botën, të cilët do të kontribuonin në përmbushjen e misionit të kompanisë përmes avancimit të tyre profesional.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përparësitë kryesore të Teltonika

Më shumë rreth kompanisë

Teltonika kontrollon çdo fazë të ciklit të zhvillimit të produkteve të saj, gjë që u mundëson atyre t’i përgjigjen shpejt dhe me fleksibilitet nevojave dhe ndryshimeve të tregut duke garantuar besueshmëri, siguri dhe lehtësi në përdorim.

Të gjitha produktet e Teltonika IoT Group prodhohen dhe montohen në një fabrikë moderne në Lituani, e cila siguron përputhjen e tyre me standardet më të larta të cilësisë.

Lexoni lajmet më të fundit të Teltonika