Teltonika

развива исклучителни IoT решенија повеќе од 22 години.

Преку долгогодишно искуство и R&D, Teltonika IoT групацијата создаде богато портфолио на индустриски IoT и M2M уреди за најсложени области од Индустрија 4.0, и технологии за паметен град и “зелена” енергија.

Teltonika лого

Доверливи. Сигурни. Едноставни.

Максимален потенцијал со Teltonika

Развијте ги Вашите апликации до IoT ниво, и максимизирајте го нивниот потенцијал во однос на временски ресурси, продуктивност, и обем.

  • Модеми

  • Gateway уреди

  • Рутери

  • Switch-ови

  • IoT платформи

  • Додатоци

  • Решенија по мерка за Вашата мрежа

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Движечки вредности на Teltonika

Брз и флексибилен партнер е исклучителна вредност која ги одразува нивните потреби да бидат поблиску до нивните клиенти ширум светот. Долгогодишно искуство, доверлив ланец на снабдување, највисоки технолошки модели на процеси се повеќе вредности за да произведе милиони IoT уреди за своите клиенти.

Тие сакаат да бидат еден од глобалните лидери за обезбедување на уникатни IoT решенија кои ќе го олеснат животот на луѓето. Тие се стремат да создадат пријатна работна средина за своите креативни и амбициозни професионалци од Литванија и светот, кои преку нивниот професионален напредок би придонеле за исполнување на мисијата на компанијата.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности на компанијата

Повеќе за Teltonika

Teltonika ја контролира секоја фаза од развојниот циклус на нивните производи. Тоа им овозможува брза и флексибилна реакција на потребите и промените на пазарот, и висока доверливост, сигурност, и едноставност.

Сите производи на Teltonika IoT групацијата се произведени и склопени во современа фабрика во Литванија. Фабриката гарантира нивна усогласеност со највисоки стандарди за квалитет.

Прочитајте ги најновите вести

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.