Teltonika

već 22 godine razvija izuzetna svjetska rješenja za Internet of Things.

Kroz dugogodišnje iskustvo i istraživanje i razvoj, Teltonika IoT grupa je stvorila asortiman industrijskih IoT i M2M uređaja za najkompleksnije područje Industrije 4.0 i tehnologije Smart City i Green Energy.

Teltonika logo

Pouzdan. Siguran. Jednostavan za korištenje.

Povežite pouzdano sisteme pomoću kompanije Teltonika

Razvijte svoje aplikacije na nivo IoT-a pomoću kompanije i povećajte njihov potencijal u smislu vremenskih resursa, produktivnosti i obima.

  • Modemi

  • Gateways

  • Ruteri

  • Prekidači

  • IoT platforme

  • Dodaci

  • Prilagođena mrežna rješenja

Imate pitanja za nas?

Upoznajte vrijednosti koje pokreću kompaniju

Izuzetne vještine kompanije su da bude brz i fleksibilan partner, da odražava njihove potrebe i da bude bliže svojim klijentima širom svijeta. Dugogodišnje iskustvo, pouzdan lanac snadbjevanja, modeli najviših tehnoloških procesa predstavljaju sposobnost Teltonike da proizvodi milione IoT uređaja za svoje klijente.

Teže da postanu jedan od globalnih lidera u pružanju jedinstvenih IoT rješenja koja doprinose olakšavanju života ljudi. Nastoje da stvore radno okruženje za kreativne, ambiciozne profesionalce u Litvaniji i širom svijeta koji bi svojim profesionalnim napredovanjem doprinijeli ispunjenju misije kompanije.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti Teltonike

Više o kompaniji Teltonika

Kompanija kontroliše svaku fazu razvoja svojih proizvoda, što im omogućava da brzo i fleksibilno reaguju na potrebe i promjene tržišta, istovremeno osiguravajući pouzdanost, sigurnost i jednostavnost korištenja.

Svi proizvodi Teltonika IoT Grupe se proizvode i sklapaju u modernoj fabrici u Litvaniji, što obezbjeđuje njihovu usklađenost sa najvišim standardima kvaliteta.

Pročitajte najnovije vijesti o kompaniji Teltonika

Pretplatite se na naš newsletter!