Turck

Turck je vodeći proizvođač u automatizaciji fabrika, procesa i logistike u brojnim industrijama.

Sa svojim digitalno umreživim rešenjima za efikasne sisteme automatizacije, Turck je jedan od pionira industrije 4.0 i IIoT.

Turck logo

Vaš globalni partner za automatizaciju

Upoznajte se sa proizvodima kompanije Turck

Turck pokriva gotovo svu moguću industrijsku opremu i rešenja.

  • Senzori

  • Povezanost

  • Identifikacija

  • Vision inspekcijski sistemi

  • Bezbednost u zoni mašina

  • „Interface“ tehnologija

  • Cloud rešenja

  • Industrijske kontrole

  • Industrijska bežičnost

  • Rasveta i indikatori

Imate li pitanja za nas?

Prednosti kompanije Turck

Turck, vodeći proizvođač u automatizaciji fabrika, procesa i logistike

Kao specijalista za pametnu senzorsku tehnologiju i decentralizovanu automatizaciju, mašinama donosi inteligenciju i osigurava pouzdano otkrivanje, prenos i obradu relevantnih proizvodnih podataka – od senzora do cloud-a.

U njihovom asortimanu nećete naći samo robusna I/O rešenja u IP67, već i softver i usluge prilagođene korisniku. Uz vodeće tehnologije, široko znanje i dostupnost, Turck optimizuje dugoročni uspeh svojih kupaca. Svojim kupcima žele da ponude najbolje moguće rešenje za aplikacije – brzo, fleksibilno i pouzdano.

Želite kupiti našu opremu?

Visok kvalitet Turck-ovih proizvoda

Više o kompaniji Turck

Grupa Turck ima više od 50 godina iskustva u proizvodnji komponenata za automatizaciju proizvodnje, čime je stekla reputaciju partnera za pouzdana rešenja za industrijski prilagođenu automatizaciju. 

Njihova svetska proizvodna i prodajna mreža uključuje više od 30 preduzeća pod kontrolom, kao i agencije u još 60 zemalja. Vrhunski proizvodni pogoni u Nemačkoj, Švajcarskoj, Poljskoj, SAD-u, Meksiku i Kini omogućavaju Turck-u kao nezavisnoj porodičnoj kompaniji da bude fleksibilna i da u svakom trenutku brzo zadovolji zahteve lokalnog tržišta.

Više od 4650 zaposlenih širom sveta razvija, proizvodi i prodaje proizvode i rešenja iz oblasti senzora, fieldbus-a, upravljanja, cloud-a, tehnologije povezivanja i interfejsa, kao i HMI i RFID.

Oni nude više od 15.000 proizvoda, tako da kupci mogu da izaberu proizvod koji odgovara njihovim potrebama. Uz vrhunske tehnologije, ogromnu bazu znanja i neposrednu blizinu svojih kupaca, oni će Vam pomoći da napravite dugoročnu optimizaciju procesa kako biste uvećali uspeh kupca

Pročitajte najnovije vesti o kompaniji Turck

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.