Turck

е лидер за автоматика на фабрики, процеси, и логистика во бројни индустрии.

Со своите дигитални мрежни решенија за ефикасни системи во автоматиката, Turck е еден од пионерите на Индустрија 4.0 и индустриски IoT.

Turck лого

Вашиот глобален партнер за автоматика

Групи на Turck производи

Богатиот асортиман на Turck содржи разновидна опрема и решенија за индустриска автоматика.

  • Сензори

  • Конектори

  • Идентификација

  • Машински вид

  • Безбедност на машини

  • „Интерфејс“ технологија

  • Cloud решенија

  • Индустриски контролни уреди

  • Индустриски безжични системи

  • Осветление и индикатори

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Бенефити од експертите во Turck

Turck - пионер на Индустрија 4.0 и индустриски IoT

Како експерт за технологија на паметни сензори и децентрализирана автоматика, Turck внесува интелигенција во машините и обезбедува доверлива детекција, пренос, и обработка на релевантни податоци од производство – од сензор до cloud.

Во нивното богато портфолио, освен робусни I/O решенија со IP67 заштита, Вие ќе пронајдете и софтвер и услуги едноставни за корисникот. Тие сакаат да понудат најдобро можно решение за Вашата апликација – брзо, флексибилно, и доверливо!

Сакате да набавите наши опрема?

Turck производи со врвен квалитет

Повеќе за Turck

Turck групацијата има повеќе од 50-годишно искуство во производство на компоненти за индустриска автоматика кое дава на групацијата репутација на партнер за доверливи решенија за индустриска автоматика.

Turck мрежата за производство и продажба ширум светот вклучува повеќе од 30 подружници, и агенции во Германија и други 60 држави. Најсовремените производни капацитети во Германија, Швајцарија, Полска, САД, Мексико, и Кина му овозможуваат на Turck како независна компанија во семејна сопственост да биде флексибилна, и брзо да ги исполни барањата на локалните пазари во секое време.

Повеќе од 4,650 вработени ширум светот развиваат, произведуваат, и продаваат производи и решенија од областа на сензори, fieldbus комуникација, контрола, cloud, технологија за конекција и интерфејс, како и HMI и RFID.

Тие обезбедуваат повеќе од 15,000 производи, така што клиентите може да изберат производ кој одговара на нивните потреби. Со врвни технологии, огромна база на знаење, и непосредна близина до своите клиенти, тие ќе Ви помогнат за долготрајна оптимизација на процеси со цел максимален успех на клиентот.

Прочитајте ги најновите вести од Turck

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.