TTControl

Kao vodeći provajder za funkcionalnu sigurnost, TTControl ujedinjuje dva vodeća partnera na tržištu mobilnih mašina- TTTech i HYDAC.

TTControl se može pohvaliti širokim iskustvom u vezi sa komercijalnim proizvodnim projektima u domenu elektronskih sistema upravljanja za terenska vozila koji se oslanjaju na svoju opremu koja funkcioniše u najtežim uslovima.

TTcontrol logo

Rešenja za kontrolu visokih performansi

Upoznajte se sa proizvodima

Pomoću softverske i hardverske platforme TTControl možete brzo i ekonomično da razvijete visoko pouzdane elektronične upravljačke sisteme.

  • Sigurnosne i opšte elektronske upravljačke jedinice

  • Sigurnosni i opšti I/O moduli

  • Robusni HMI interfejs operateri

  • TTConnect – cloud usluge i IoT Plaftorm rešenja

Imate li pitanja za nas?

Prednost dugačke tradicije kompanije

Sa više od 20 godina iskustva u razvoju hardvera i softvera, kompanija prati i savetuje OEM-ove tokom čitavog životnog ciklusa razvoja mašina. Oni pomažu proizvođačima vozila van autoputa da se suoče sa složenošću softvera, pritiskom na inovacije, povećanjem troškova i potrebom za većom efikasnošću.

Njihova namenska podrška korisnicima kroz Centar za razvoj aplikacija će povećati Vašu efikasnost tokom faze razvoja, dok će njihov tim Emerging Technologies podržati razvoj Vaših aplikacija za autonomno delovanje.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti TTControl produkta

Pročitajte najnovije vesti kompanije

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.