Home/TTControl

TTControl

Kao vodeći provajder za funkcionalnu sigurnost, TTControl ujedinjuje dva vodeća partnera na tržištu mobilnih mašina- TTTech i HYDAC.

TTControl se može pohvaliti širokim iskustvom u vezi sa komercijalnim proizvodnim projektima u domenu elektronskih sistema upravljanja za terenska vozila koji se oslanjaju na svoju opremu koja funkcioniše u najtežim uslovima.

Kliknite ovde za katalog
TTcontrol logo

Rešenja za kontrolu visokih performansi

Upoznajte se sa TTControl proizvodima

Pomoću softverske i hardverske platforme TTControl možete brzo i ekonomično da razvijete visoko pouzdane elektronične upravljačke sisteme.

  • Sigurnosne i opšte elektronske upravljačke jedinice

  • Sigurnosni i opšti I/O moduli

  • Robusni HMI interfejs operateri

  • TTConnect – cloud usluge i IoT Plaftorm rešenja

Da li vam treba pomoć? Dozvolite nam, da vam pomognemo.

Prednost dugačke tradicije kompanije TTControl

Sa više od 20 godina iskustva u razvoju hardvera i softvera, TTControl prati i savetuje OEM-ove tokom čitavog životnog ciklusa razvoja mašina. Oni pomažu proizvođačima vozila van autoputa da se suoče sa složenošću softvera, pritiskom na inovacije, povećanjem troškova i potrebom za većom efikasnošću.

Njihova namenska podrška korisnicima kroz Centar za razvoj aplikacija će povećati Vašu efikasnost tokom faze razvoja, dok će njihov tim Emerging Technologies podržati razvoj Vaših aplikacija za autonomno delovanje.

Želite kupiti našu opremu?

Posetite naš B2B store

Ključne prednosti TTControl produkta

Pročitajte najnovije vesti kompanije TTControl

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.