TTControl

është ofruesi kryesor për sigurinë funksionale. Kompania bashkon dy partnerë kryesorë për tregun e makinerive të lëvizshme – TTTech dhe HYDAC.

TTControl krenohet me përvojën e gjerë në prodhimin e sistemeve të kontrollit elektronik për automjetet jashtë autostradës që funksionojnë në kushtet më të vështira.

TTcontrol logo

Zgjidhje kontrolli me performancë të lartë

Njihuni me produktet

Përdorni platformat e softuerit dhe harduerit të TTControl për të zhvilluar shpejt dhe në mënyrë sa më ekonomike sisteme të besueshme të kontrollit elektronik.

  • Siguria dhe Njësitë e Kontrollit të Përgjithshëm Elektronik

  • Siguria & Modulet e Përgjithshme I/O

  • Ndërfaqet e forta të operatorit HMI

  • TTConnect – Shërbimet Cloud dhe Zgjidhjet e IoT Plaftorm

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Përfitoni nga tradita e gjatë

Me mbi 20 vjet përvojë në zhvillimin e harduerit dhe softuerit, kompania këshillon OEM-të gjatë gjithë ciklit jetësor të zhvillimit të makinës. Ato ndihmojnë prodhuesit e automjeteve jashtë autostradës të përballen me kompleksitetin e softuerit, presionin e inovacionit, kostot në rritje dhe nevojën për efikasitet më të lartë.

Mbështetja e tyre e përkushtuar ndaj klientit përmes Qendrës së Zhvillimit të Aplikimit do të rrisë efikasitetin tuaj gjatë fazës së zhvillimit, ndërsa ekipi i tyre Emerging Technologies do të mbështesë zhvillimin e aplikimeve tuaja të funksionimit autonom.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përfitimet kryesore të produkteve të TTControl

Lexoni lajmet më të fundit