TTControl

е лидер за функционална безбедност. Компанијата обединува два водечки партнери од пазарот за мобилна машинерија – TTTech и HYDAC.

TTControl може да се пофали со големо искуство во производство на електронски контролни системи за off-highway возила кои функционираат под најтешки услови.

TTcontrol лого

Оптимални контролни решенија

Широка палета на производи

Користете TTControl софтверски и хардверски платформи за брз и економичен развој на високо доверливи електронски контролни системи.

  • Електронски контролни единици за општа намена и за безбедност

  • I/O модули за општа намена и за безбедност

  • HMI интерфејси

  • TTConnect – cloud услуги и IoT решенија

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Повеќедецениско искуство

Преку своето повеќе од 20-годишно искуство во развој на хардвер и софтвер, компанијата ги советува OEM компаниите низ целиот циклус на развој на машини. Тие помагаат производителите на off-highway возила да се соочат со софтверска комплексност, притисок од иновација, зголемени трошоци, и потреба за поголема ефикасност.

Нивната посветена поддршка на клиенти преку Центарот за развој на апликации ќе ја зголеми Вашата ефикасност за време на фазата на развој, а нивниот тим за Технологии во развој ќе го поддржи развојот на Вашите апликации за автономна работа.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни бенефити од TTControl производи

Прочитајте ги најновите вести

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.