Pristupačne IP67 kontrolne jedinice

IP67 kontrolne jedinice nude Vam visoke performanse, robusnost i fleksibilnost po pristupačnoj ceni.

Kontrolne jedinice TTControl HY-TTC 50

Kontrolne jedinice TTCONTROL HI-TTC 50 će Vam služiti sa visokim performansama i fleksibilnošću i ubediće Vas svojom pristupačnom cenom. Elektronsko kolo jedinice je zaštićeno od spoljašnjih uticaja robusnim IP67 aluminijumskim kućištem.

To znači da ćete moći da ih koristite čak i u najzahtevnijim aplikacijama. Kao rezultat toga, moći ćete da ih koristite u ekstremnim uslovima, gde Vam je potreban pouzdan rad u vlažnom okruženju, vibracijama, promenama temperature i drugim mehaničkim opterećenjima.

TTControl HY-TTC 50 kontrolna jedinica

Želite kupiti naše PLC kontrolere?

Prilagodite upravljačku jedinicu svojim potrebama

IP67 kontrolna jedinica TTControl HY-TTC-50 aplikacija

Dizajnirani su tako da možete podesiti rad svakog klina pojedinačno i prilagoditi rad potrebama Vaše aplikacije. Na primer, svi izlazni pinovi mogu biti konfigurisani kao ulazni. Moći ćete da programirate upravljačku jedinicu u programskom jeziku C i u CODESIS-u, a moći ćete i da komunicirate putem CAN komunikacije, što je neophodno za sva savremena vozila.

Zbog sve veće količine podataka koji se čuvaju i prenose u savremenim vozilima, proizvođači su takođe počeli da koriste logičke podmreže u većim uređajima. U tu svrhu, TTCONTROL je takođe opremio HI-TTC 94 kontrolere sa četiri CAN komunikaciona kanala.

Pripremite se da budete ubeđeni

Najmoćnije HI-TTC 94 kontrolne jedinice iz HI-TTC porodice takođe Vam nude integrisanu funkcionalnu sigurnost. Pored glavne jedinice, kontroler ima i pomoćnu centralnu memorijsku jedinicu (CPU), koja Vam omogućava bolju kontrolu nad radom glavnog CPU-a i bezbednosno kritičnim ulazno/izlaznim signalima.

U slučaju kvara, integrisani sigurnosni prekidač isključuje napajanje svih izlaza i ulazi u bezbedan režim. Kontrolna jedinica HI-TTC94 ispunjava zahteve PL d (nivo performansi D) i usklađena je sa standardom funkcionalne bezbednosti ISO/EN 13894.

Upravljačke jedinice HI-TTC familije kriju još jedan „kec u rukavu“, što će svakako dobro doći. Jedinice su dizajnirane tako da možete definisati sve izlaze kao ulaze. Ovo će u potpunosti prilagoditi njihov rad Vašoj aplikaciji i dodatno povećati efikasnost. Ulazi su dostupni u različitim pull-up, pull-down opcijama, a analogni ulazi se mogu definisati kao otpornički, potenciometarski ili strujni.

TTControl HY-TTC 50 kontrolna jedinica

Želite saznati više?

TTControl HY-TTC 50 control unit application

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti