Pristupačne IP67 kontrolne jedinice

IP67 kontrolne jedinice nude Vam visoke performanse, robusnost i fleksibilnost po pristupačnoj cijeni.

Kontrolne jedinice TTControl HY-TTC 50

Kontrolne jedinice TTCONTROL HI-TTC 50 će Vam služiti sa visokim performansama i fleksibilnošću i ubjediće Vas svojom pristupačnom cijenom. Elektronsko kolo jedinice je zaštićeno od spoljašnjih uticaja robusnim IP67 aluminijumskim kućištem.

To znači da ćete moći da ih koristite čak i u najzahtjevnijim aplikacijama. Kao rezultat toga, moći ćete da ih koristite u ekstremnim uslovima, gdje Vam je potreban pouzdan rad u vlažnom okruženju, vibracijama, promjenama temperature i drugim mehaničkim opterećenjima.

TTControl HY-TTC 50 kontrolna jedinica

Želite kupiti našu Kontrolnu opremu?

Prilagodite upravljačku jedinicu svojim potrebama

IP67 kontrolna jedinica TTControl HY-TTC-50 aplikacija

Dizajnirani su tako da možete podesiti rad svakog klina pojedinačno i prilagoditi rad potrebama Vaše aplikacije. Na primjer, svi izlazni pinovi mogu biti konfigurisani kao ulazni. Moći ćete da programirate upravljačku jedinicu u programskom jeziku C i u CODESIS-u, a moći ćete i da komunicirate putem CAN komunikacije, što je neophodno za sva savremena vozila.

Zbog sve veće količine podataka koji se čuvaju i prenose u savremenim vozilima, proizvođači su također počeli da koriste logičke podmreže u većim uređajima. U tu svrhu, TTCONTROL je također opremio HI-TTC 94 kontrolere sa četiri CAN komunikaciona kanala.

Pripremite se da budete ubjeđeni

Najmoćnije HI-TTC 94 kontrolne jedinice iz HI-TTC porodice također Vam nude integrisanu funkcionalnu sigurnost. Pored glavne jedinice, kontroler ima i pomoćnu centralnu memorijsku jedinicu (CPU), koja Vam omogućava bolju kontrolu nad radom glavnog CPU-a i bezbjednosno kritičnim ulazno/izlaznim signalima.

U slučaju kvara, integrisani sigurnosni prekidač isključuje napajanje svih izlaza i ulazi u bezbjedan režim. Kontrolna jedinica HI-TTC94 ispunjava zahtjeve PL d (nivo performansi D) i usklađena je sa standardom funkcionalne bezbjednosti ISO/EN 13894.

Upravljačke jedinice HI-TTC familije kriju još jedan “kec u rukavu”, što će svakako dobro doći. Jedinice su dizajnirane tako da možete definisati sve izlaze kao ulaze. Ovo će u potpunosti prilagoditi njihov rad Vašoj aplikaciji i dodatno povećati efikasnost. Ulazi su dostupni u različitim pull-up, pull-down opcijama, a analogni ulazi se mogu definisati kao otpornički, potenciometarski ili strujni.

TTControl HY-TTC 50 kontrolna jedinica

Želite saznati više?

TTControl HY-TTC 50 control unit application

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti