UniStream all-in-one PLC za kompleksne mašine i projekte

UniStream Unitronics se nalazi u top klasi modularnih all-in-one PLC-ova kombinacijom svojih moćnih dualnih CPU-a, različitih visokokvalitetnih HMI tač panela i lakom instalaciom I/O-a. Ovaj sistem Vam daje kompetitivnu prednost mogućnošću da smanjite troškove, prostorne zahteve i vreme programiranja.

UniStream – smanjite troškove i povećajte efikasnost

UniStream platforma proizvođača Unitronics je rezultat razvoja PLC tehnologije koji traje preko 20 godina i to uz praćenje najsnažnijih trendova u automatizaciji. Nalazi u top klasi all-in-one PLC-ova kombinacijom svojih moćnih dualnih CPU-a (brže vreme skeniranja, do 2048 I/O i  2MB memorije za operande), čitavim nizom različitih visokokvalitetnih HMI tač panela i lakom instalaciom lokalnih i izdvojenih I/O-a.

Ovaj modularni moćni programabilni kontroler, sa neverovatnim HMI karakteristikama, je podržan najefikasnijim softverom za programiranje koji ste ikada koristili. Njime izvodite vrhunske projekte automatizacije na vrijeme i u okviru budžeta.

Želite kupiti naše PLC kontrolere?

Provjerite pogodnosti UniStream PLC-ova za Vas

 • Smanjenji troškovi: Zbog minimalne veličine hardvera i manje ožičenja možete koristiti ormare manjih dimenzija, uz besplatnu tehničku podršku i besplatan softver.
 • 50% kraće vreme programiranja: Prednost all-in-one rešenja je to što ne trebate izvoditi panel-PLC komunikaciju. UniLogic™ je jedinstveni sistem za programera istovremeno i PLC i HMI. UniLogic™ konfiguracioni čarobnjak skraćuje vreme potrebno da se definišu I/O tačke PID-a itd. Biblioteke funkcionalnih blokova koje definišete sami, omogućavaju Vam ponovno korišćenje jednom napisanog koda. Drag and drop, automatsko kreiranje veza i ponovno korišćenje blokova skraćuje dragoceno programersko vreme.
 • Izuzetno vizuelno iskustvo: Lako možete kreirati izgled HMI ekrana, kao da ga je dizajnirao grafički umetnik, uz pomoć bogate UniLogic™ grafičke biblioteke i HMI vidžgeta.
 • UniApps™ se isporučuje uz svaki UniStream™, omogućava Vam da pristupate podacima, editujete, nadgledate i dibagujete sistem. UniStream™-u možete pristupiti daljinski, kroz PC, tablet ili smartfon putem VNC-a.
Unistream generacija all-in-one PLC-ova 1

Intuitivno upravljajte i kontrolirajte sa UniLogic softverom

Unistream generacija all-in-one PLC-ova 2 - Unilogic

Bez obzira da li je rešenje jednostavno ili složeno, veliko ili malo, UniStream možete upotrebiti praktično u svakoj situaciji. Treba samo da izaberete odgovarajući HMI, dodate CPU, prikačite potrebne I/O module i tako kreirate all-in-one kontroler. Na taj način kreirate uređaj odgovarajuće konfiguracije koja najbolje odgovara potrebama/zahtevima Vaše aplikacije.

UniLogic softver je intuitivno programersko okruženje namenjeno za hardversku konfiguraciju, upravljanje i kontrolu HMI-a. Softver smanjuje vreme razvoja i do 50%, predviđajući namere programera i omogućavajući ponovno korišćenje napisanog koda. Omogućava Vam da formirate biblioteke funkcionalnih blokova i definišete izgleda HMI ekrana ikao takve ih možete uneti u novi projekat ili deliti sa drugim korisnicima. Algoritam predviđanja skraćuje vreme pisanja programa pri definisanju I/O-a, PID-ova…

UniStream i UniApps rješenja

UniStream podržava RS485, CANopen, UniCAN, serijski i Ethernet MODBUS (ugrađena 2 Ethernet porta koji funkcionišu kao switch). Platforma se može prilagoditi na druge protokole. USB hostovi (2x standardni USB) i serijski portovi služe za povezivanje spoljašnjih jedinica: modema, printera, barkod ridera i dr. Takođe možete učitati svoj program u PLC preko ugrađenog USB servisnog ulaza (mini USB). UniStream-u možete pristupiti daljinski, kroz PC, tablet ili smartfon putem VNC-a.

Dodatno UniStream predstavlja UniApps – biblioteku PLC aplikacija koje su ugrađene u operativni sistem. UniApps koji se isporučuje uz svaki UniStream, omogućava Vam da pristupate i editujete podatke, nadgledate i dibagujete sistem, setujete i editujete komunikaciona setovanja.

Unistream generacija all-in-one PLC-ova 3

Različite aplikacije za PLC kontrolere

Unistream generacija all-in-one PLC-ova 4

Unitronics je takođe predstavio aplikacije za PLC kontrolere: Unitronics Developers Market. Ove aplikacije mogu raditi na PC računarima ili drugim mobilnim uređajima (Android OS, Apple iOS…).

Kao i do sada, tehnička podrška i softver za UniStream su besplatni, kao i svi pomoćni programi i ažuriranja. Prednosti UniStream platforme, zajedno rezultuju superiornom ponudom uređaja ogromne snage i fleksibilnosti koji otvara nova tržišta i mogućnosti korisnicima.

Zainteresovani korisnici/programeri mogu preuzimati druge ili nuditi svoje aplikacije razvijene za Unitronics PLC-ove.

Vision PLC+HMI – iskoristite veliki temperaturni opseg

Iz serije Vision PLC+HMI sa ponosom predstavljamo V350 modele: V350-JS-TA24 i V350-S-TA24, sa proširenim temperaturnim opsegom rada, od -30 ºC do 60 ºC i istom funkcionalnošću kao i standardni V350-J-TA24 i V350-35-TA24 respektivno. Pored samih kontrolera za ovaj temperaturni opseg dostupni su i Ethernet i CANopen portovi.

Iako je u ovom trenutku u pitanju samo jedan model V350 serije (sa ravnim i standardnim ekranom), to je upravo onaj najopremljeniji, te smatramo da će on naići na interesovanje kupaca i rešiti mnoge aplikacije.

Jazz Micro-OPLCTM

Upoznajte prednosti Jazz 2 serije:

 • Veća brzina čak 30x
 • Dvostruko više memorije
 • Ugrađeni mini-USB port za programiranje
 • Ethernet preko dodatnog Add-on Porta
 • Potpuna kompatibilnost sa postojećim Jazz modelima
 • Do 60 različitih ekrana definisanih od strane korisnika
 • Podrška za razne jezike i grafičke simbole
 • Skrolovanje kroz pre-programirane recepte/menije
 • Ladder Logika za programiranje omogućava funkcionalnu fleksibilnost
 • Funkcije uključuju interapte, petlje, matematičke,
 • Funkcije, store & compare funkcije
 • Time-based kontrola u 3 klika
 • High-speed brojači& PWM izlazi
 • Direktni temperaturni ulazi
 • Auto-tune PID, do 4 petlje
 • SMS poruke preko GSM modema
 • Udaljeni pristup
 • PC pristup preko MODBUS-a ili OPC servera
 • MODBUS umrežavanje

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Unitronics 'Cloud' UniStream

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti