Unitronics – Saznajte više o UniLogic programskom okruženju

Pridružite nam se na Unitronics webinaru i saznajte više o UniLogic softveru za jednostavno programiranje Unitronics UniStream kontrolera. Iskoristite prednosti njegovih naprednih funkcija i smanjite vrijeme programiranja do 50%. UniLogic omogućava profesionalcima za automatizaciju da rade brzo i efikasno i uveliko ubrzava vrijeme do izlaska na tržište.

DETALJI OBRAZOVANJA

Jezik: engleski

Datum: 24. januar 2024.

Vrijeme: 16.00 (CET)

Trajanje: 60 min

Unitronics webinar UniLogic

Sadržaj seminara

Unitronics webinar

Stručnjaci Unitronicsa će vas upoznati sa UniLogic softverom za programiranje Unitronics UniStream PLC kontrolera. Zasnovan je na jednostavnom i transparentnom korisničkom interfejsu koji će vam uštedjeti vrijeme i živce. Napredni programski interfejs omogućava kreiranje logičkog dijela programa i dizajn HMI ekrana u jednom prozoru.

Konfiguracija i korištenje komunikacije uveliko je pojednostavljeno, jer ne zahtijeva programiranje u ladder dijagramu. Programiranje je također olakšano “Drag & Drop” funkcijama koje nam omogućavaju da povežemo različite parametre u  u odgovarajuće programe i sekvence logičkih komandi. Novi su i korisnički funkcionalni blokovi, koji se kreiraju jednom, a zatim koriste u svim novim programima. Iskoristite napredne funkcionalnosti UniLogic softvera i uštedite do 50% vremena za programiranje!

Šta ćete saznati

✔ Prezentacija UniLogic softvera

✔ Karakteristike UniLogic opreme

✔ Demo prikaz

✔ Pitanja i odgovori

DETALJI OBRAZOVANJA

Jezik: engleski

Datum: 24. januar 2024.

Vrijeme: 16.00 (CET)

Trajanje: 60 min

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti