Izuzetno snažne sigurnosne kontrolne jedinice TTControl

Sigurnosne kontrolne jedinice HY-TTC 500 kompanije TTControl su moćni i visokokvalitetni sigurnosni kontroleri, koje možete lako koristiti čak i u najzahtjevnijim bezbjednosnim aplikacijama. Zbog svog kompaktnog kućišta pogodni su za automobilsku industriju, kao i za ugradnju u vozila i uređaje u građevinarstvu ili poljoprivredi.

Koristite kontrolne jedinice u najzahtjevnijim aplikacijama 

Sigurnosne kontrolne jedinice TTCONTROL HY-TTC 500 su moćni i visokokvalitetni sigurnosni kontroleri, koje možete lako da koristite i u najzahtjevnijim aplikacijama. Zbog svog kompaktnog aluminijumskog zaštitnog kućišta, pogodni su za automobilsku industriju, kao i za ugradnju u vozila i uređaje u građevinarstvu ili poljoprivredi.

Moći ćete da ih koristite i za ugradnju u vozila i uređaje u građevinarstvu ili poljoprivredi. Moći ćete slobodno da programirate logiku kontrolne jedinice sa programskim jezikom C ili u okruženju CODESYS 3.0.

Sigurnosne kontrolne jedinice TTControl HY-TTC 500

Želite kupiti našu Kontrolnu opremu?

Ostvarite visoke performanse i fleksibilnost 

Sigurnosne kontrolne jedinice TTControl HY-TTC 500 aplikacija

Sigurnosne kontrolne jedinice će Vas impresionirati sa izuzetno moćnim 180MhZ 32-bitnim dvojezgarnim ARM Cortex-R4 procesorom koji će zadovoljiti sve bezbjednosne potrebe Vaše mobilne aplikacije. Također će Vas ubijediti svojom izuzetnom fleksibilnošću u ulaznim/izlaznim signalima.

Svih 8 ulazno/izlaznih pinova mogu se definisati kao naponski izlazi, digitalni izlazi ili analogni ulazi. Ovo će Vam omogućiti da podesite rad svakog pina pojedinačno i prilagodite rad potrebama Vaše aplikacije. U zavisnosti od potreba Vaše aplikacije, možete dodatno birati između tri verzije HY-TTC500 kontrolera, koje se razlikuju po konfiguraciji I/O signala.

Osigurajte visok nivo bezbjednosti 

Sigurnosna kontrolna jedinica će Vam pomoći da obezbjedite visok nivo bezbjednosti jer prevazilazi zahtjeve mnogih bezbjednosnih standarda:

  • EN ISO 13849 PL d i IEC 61508 SIL 2 TÜV bezbjednosno certifikovane kontrolne jedinice
  • ISO 25119 AgPL d certifikat o bezbjednosti
  • Programiranje u CODESYS® Safety SIL 2, uz podršku za CANopen Safety Master i odvojeno programiranje bezbjednosnog i nebezbjednosnog programskog koda
  • Programiranje u standardnom CODESYS® okruženju za aplikacije bez potrebe za bezbjednosnim funkcijama
  • Isključite izlazne pinove u slučaju opasnosti
Sigurnosne kontrolne jedinice TTControl HY-TTC 500 aplikacija

Želite saznati više?

Sigurnosne kontrolne jedinice TTControl HY-TTC 500

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti