Axiomtek

je vodeća kompanija za dizajn i proizvodnju industrijskih računara i ugrađenih proizvoda.

Axiomtek Vam nudi pouzdan i vredan izvor za Vaše industrijske računare i ugrađene platforme.

Axiomtek logo

Industrijski PC ekspert

Ojačajte IoT inovacije sa industrijskim računarima

Ostvarite svoje ciljeve sa širokim spektrom industrijskih računara i ugrađenih sistema

  • Industrijske ploče i moduli

  • Sistemi i platforme

  • Industrijski panel računari

  • AIoT rešenja

Imate li pitanja za nas?

Odaberite pouzdano rešenje po konkurentnim cenama

Axiomtek je uspešno stekao svetsko priznanje svojim inovativnim dizajnom i izuzetnim zadovoljstvom kupaca. Njihovi klijenti im dolaze kada žele jedinstven, pouzdan i vredan izvor za svoje industrijske računare i ugrađene platforme. Kao vodeći industrijski proizvođač, Axiomtek je posvećen proizvodnji najsavremenijih rešenja koja podržavaju korisnike u postizanju njihovih ciljeva.

Njihov kreativni koncept integrisanih usluga za ugrađeno računarstvo obezbeđuje pouzdanu isporuku i vrednu sistemsku integraciju od dizajna na nivou ploče do dizajna na nivou sistema za vertikalno tržište.

Želite kupiti našu opremu?

Iskoristite proizvode Axiomtek-a

Saznajte više o Axiomtek-u

Axiomtek je posvećen projektovanju i proizvodnji najsavremenijih industrijskih računara i ugrađenih sistema za industrijske svrhe, koji Vam pomažu u postizanju Vaših industrijskih ciljeva automatizacije. Od 1990. uspešno su stekli globalno priznanje svojim inovativnim dizajnom i izuzetnim zadovoljstvom kupaca.

Putem svojih međunarodnih distribucijskih kanala, Axiomtek nudi više od 400 proizvoda širom sveta. Posvećuju se dugoročnom zajedničkom uspehu sa svojim klijentima i zaposlenima. Pokušavaju steći Vaše poverenje poštenom i etičnom poslovnom praksom.

Axiomtek teži da promeni svoje proizvode i usluge kako bi poslužio specifičnim potrebama industrije. Svojim proizvodnim linijama nude više od 400 proizvoda integratorima sistema, distributerima, „value-added resellers“ (VARs) i preprodavcima.

Njihovi se proizvodi naširoko koriste u industrijskoj automatizaciji, prikupljanju podataka, DVR -u, zdravstvu, bankarstvu, zabavi, prevozu, POS/POI, kiosku, HMI -ju, automatima za igre na sreću, digitalnim oznakama, digitalnom nadzoru, sigurnosti, mrežnoj komunikaciji, telekomunikacijama itd.

Fokus Axiomtek-a je na razvoju novih proizvoda koristeći najnaprednije tehnologije i iskustva zasnovana na klijentima.

Više od 8.000 metara kvadratnih fabričkog prostora, zajedno sa najnovijom proizvodnom opremom, daje Axiomteku kapacitet za potpuno opsluživanje OEM/ODM poslovanja, a istovremeno postiže visok kvalitet pravovremenih isporuka uz niske troškove.

Koristeći tehnologiju bez olova, njihovi proizvodni pogoni, uključujući najnaprednije montažne linije SMT-a i optičke sisteme pregleda, imaju certifikate ISO-9001, ISO-14001 i ISO 13485.

Axiomtek je predan pružanju zelenih proizvoda koji su u skladu sa WEEE i RoHS zakonima. Njihov sistem upravljanja životnom sredinom (Environmental Management System (EMS)) je u skladu sa standardima ISO 14001. 

Pročitajte najnovije vesti kompanije Axiomtek

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.