Pasivno hlađeni industrijski računar sa mogućnostima proširenja

Industrijski računar sa pasivnim hlađenjem eBOX710A je idealan za AIoT aplikacije koje zahtevaju izdržljivost, fleksibilnost i performanse čak i u najzahtevnijim industrijskim okruženjima. Ovaj izdržljivi modularni računar kompanije Axiomtek ima robusnu šasiju i optimizovane mogućnosti kartice za proširenje.

Koristite pasivno hlađen industrijski računar visokih performansi

Axiomtek je vodeća kompanija za industrijske računare i „Embedded“ platforme. Njihov kreativni koncept integrisanih usluga industrijskog razvoja računara obezbeđuje pouzdanu sistemsku integraciju za vertikalna tržišta, od dizajna matične ploče do dizajna na nivou sistema.

Da bi zadovoljio različite potrebe i želje kupaca i skratio vreme instalacije, Axiomtek je dizajnirao moćan i izdržljiv pasivno hlađen industrijski računar eBOX710A, u izuzetno robusnom kućištu. Iskoristite njegovu fleksibilnost, snagu i optimizovane opcije za dodavanje kartica za proširenje čak i u zahtevnim industrijskim okruženjima. Idealan je za vizuelnu inspekciju, duboko učenje, kontrolu robota, „ivično računarstvo“ i druge AIoT (veštačka inteligencija stvari) aplikacije.

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Pasivno hlađeni industrijski računar – iskoristite prednosti brojnih ulaza

Matična ploča industrijskog računara eBOX710A omogućava širok izbor procesorskih jedinica, od Celeron do Core i9 modela, i podržava do 64 GB radne memorije DDR4 2933 Mhz.

Širok spektar interfejsa uključuje: četiri gigabitna LAN porta, pet USB 3.2 Gen1 portova, jedan DP 1.2++ port, dva HDMI porta i četiri COM porta (od kojih su dva prilagodljiva).

Jedan PCIe x4 slot i dva slota za PCI Express Mini kartice, zajedno sa dodatnim internim slotom za SIM, u velikoj meri povećavaju mogućnost proširenja sistema. Omogućavaju vam da dodate module za 5G/4G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth i mnoge druge aplikacije.

Upravljajte računarom sa daljinskim pristupom

Kako bi se zadovoljile različite potrebe i zahtevi u pogledu tipa i broja konektora, industrijski računar eBOX710A ima implementiran I/O slot i razne I/O module za opciona proširenja. Opcije modula su: RS-232/422/485 serijski port, CANbus, GbE LAN i 32-bitni programabilni DIO.

Za veću količinu podataka možete da povežete dva 2,5″ (SSD/HDD) i dva mSATA SSD diska. Konfiguracija sistema podržava Linuk i Vindovs 11 IoT operativne sisteme i omogućava korišćenje softverskog paketa Axiomtek AXView za daljinski pristup i kontrolu .

Pasivno hlađeni industrijski računar sa brojnim ulazima

Pasivno hlađeni industrijski računar – glavne prednosti

Pasivno hlađeni industrijski računar dimenzije
 • LGA1200 podržava 10./11. generacija procesora Intel Core™ i9/i7/i5/i3 ili Celeron do 65 W TDP
 • Intel H420E čipset
 • 2x 2,5″ SSD/HDD i 2x mSATA SSD disk
 • 2 HDMI i 1 DisplayPort za istovremenu upotrebu dva monitora (podrška za dvostruki ekran)
 • 1 PCIe x4 slot za I/O kartice za proširenje
 • Fleksibilni I/O slot za različite I/O module
 • Široki napon napajanja: 9-48 VDC
 • Širok temperaturni opseg: od -40 °C do +70 °C
 • WLAN modul i antena
 • Kompaktan dizajn sa I/O ulazima na prednjoj strani
 • Mogućnost montaže na DIN šinu

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pasivno hlađeno industrijsko računalo eBOX710A Axiomtek

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti