Secomea Solution 9.6

Secomea Solution 9.6 je ažurirana verzija softvera sa brojnim dodatnim funkcijama koje poboljšavaju povezivanje i upotrebljivost. Preko Layer 2 protokola omogućava povezivanje sa udaljenim uređajima na različitim podmrežama, uklanja bezbednosne propuste i greške u programskom kodu.

Povečajte uefikasnost mašina sa Secomea Solution 9.6

Ako koristite veliki broj mašina u sopstvenoj proizvodnji, posebno ste svesni svih prednosti rešenja za daljinski pristup IIoT, koja bi vam omogućila da daljinski pregledate i upravljate interfejsima, rešavate probleme sa opremom i instalirate ažuriranja. U tu svrhu, Secomea je razvio rešenje koje kombinuje prikupljanje podataka i daljinski pristup na jednostavnoj i bezbednoj platformi. Omogućava operaterima mašina da izvrše sve aspekte korektivnog, preventivnog i prediktivnog održavanja.

Ažurirano rešenje Secomea 9.6 ima mnogo dodatnih funkcija koje poboljšavaju njegovu povezanost i upotrebljivost. Ova verzija sadrži ažuriranja za GateManager server i sve modele SiteManager uređaja.

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Prednosti za vas

Secomea Solution 9.6

• Layer 2 agent podrška za sve DEV ulaze na modelima Sitemanager 15xx/35xx

• Nadogradnja softvera može se izvršiti samo jednim klikom

• Optimizovano praćenje uređaja za Sitemanager agente

• Automatsko obnavljanje DCC sertifikata u Sitemanager DCM

Uspostavite višestruke veze sa udaljenim mašinama i uređajima

Jedna od najzanimljivijih karakteristika Secomea Solution 9.6 je mogućnost povezivanja sa udaljenim uređajima preko Layer 2 protokola. Pošto je to najniži nivo komunikacije, komunikacija preko MAC adresa će vam dati osećaj da ste fizički povezani sa udaljenom lokacijom. Programska okruženja (npr. Siemens TIA portal) na taj način rade besprekorno i, uz konekciju preko LinkManager-a, pružaju vam svu funkcionalnost koju biste dobili direktnim povezivanjem na uređaj (npr. PLC).

U prethodnim verzijama rešenja Secomea Solution, podrška za agente sloja 2 bila je ograničena isključivo na DEV 1 port modela SiteManager 15xx/35xx. Secomea Solution 9.6 radikalno poboljšava kontrolu nad pojedinačnim portovima. Sada možete da definišete agente sloja 2 za tri različite podmreže, za sva 3 DEV porta na SiteManager-u. Možete čak i da povežete više korisnika LinkManager-a sa istim Layer2 agentom preko izolovane sesije udaljenog pristupa. Pored toga, možete se povezati sa više agenata sloja 2 istovremeno koristeći funkciju grupnog agenta. Dakle, možete se povezati na tri različite podmreže jednim klikom.

U ažuriranoj verziji softvera dodata je podrška za prosleđivanje paketa sa VLAN informacijama između DEV portova. Ovo omogućava SiteManager-u da podrži komunikaciju između uređaja na segmentiranom VLAN-u.

Secomea Solution 9.6

Nadogradite svoj softver jednim klikom

Secomea Solution 9.6 nadogradnja sa jednim klikom

Ako koristite GateManager na svojim privatnim serverima, on automatski otkriva i otprema novi firmver na povezane SiteManager-e, zajedno sa nadogradnjom firmvera GateManager-a. Tako da uvek imate najnoviji firmver sa ispravkama za greške koda i bezbednosne propuste. Iskoristite prednosti ažuriranih funkcija i izbegavajte ručno traženje novih izdanja softvera.

Kada otkrije ažuriranje, GateManager će vam pokazati dugme za nadogradnju za bilo koji Secomea proizvod. Pritisnite dugme „nadogradi“ da biste bili sigurni da će vaši uređaji automatski instalirati i pokrenuti najnovije izdanje softvera.

GateManager namerno ne pokreće automatski ažuriranja sa novim verzijama softvera,  jer možda koristite sopstvene procese upravljanja. GateManager uključuje opciju masovnog zakazivanja ažuriranja koja vam omogućava da zakažete ažuriranje u optimalnom vremenskom okviru.

Optimizujte nadzor uređaja uz Secomea Solution 9.6

Praćenje statusa uređaja je jedna od ključnih karakteristika sistema SiteManager. Ovo se postiže pingovanjem uređaja u redovnim intervalima, ali neki uređaji mogu odbiti ping iz bezbednosnih razloga (npr. Vindovs 10 računari često blokiraju zahteve za ping).

U Secomea Solution 9.6, status uređaja je inteligentno određen sistemom agenta, koji kombinuje normalan (ICMP) ping i upit zasnovan na TCP-u.

Automatski obnovite sertifikate i privatne ključeve

Secomea Solution 9.6 sa automatskom obnovom sertifikata

Data Collection Cloud (DCC) nadgleda validnost sertifikata i automatski obnavlja istekle sertifikate i privatne ključeve povezane sa modulima za prikupljanje podataka (DCM).

Slična logika je korišćena u SiteManager-u. U ažuriranom Secomea Soution 9.6, vaš SiteManager će se automatski i bezbedno povezati na DCC, bez obzira na datum isteka instaliranih sertifikata.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Još povezljiviji Secomea Solution 9.6

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti