Merni pretvarač Turck za merenje sile u EX zonama

Turck-ov brzi merni pretvarač IMX12-SG je dizajniran za primene merenja sile u opasnim područjima. Postiže vreme odziva ispod 10 ms  i možete ga koristiti kao repetitor ili pretvarač signala. Sa svojim tankim i kompaktnim dizajnom, ovaj interfejs je idealan za aplikacije sa ograničenim prostorom.

Iskoristite prednosti prilagodljivosti IMX12-SG pretvarača

Kompanija Turck je proširila svoj portfolio interfejsa sa IMX12-SG transduktorom za merenje naprezanja. Ovaj interfejs možete koristiti u aplikacijama za merenje sile u opasnim zonama. Odlikuje se brzinom, kompaktnošću i fleksibilnošću tokom upotrebe.

IMKS12-SG ima funkcije repetitora i možete ga koristiti za pretvaranje signala kada se promeni otpor mostova merača naprezanja.

Vreme odziva je manje od 10 ms, u kombinaciji sa fleksibilnim izlaznim kolom koje se može konfigurisati sa DIP prekidačima i galvanskom izolacijom u tankom kućištu od 12,5 mm. Tanak dizajn ga čini idealnim za aplikacije sa ograničenim prostorom.

IMX12-SG interfejs iz Turck-a

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Turck merni pretvarač za najviši nivo bezbednosti

Turckovo IMX12-SG interfejs za Ex okruženja

Turck-ov merni pretvarač IMX12-SG obezbeđuje galvansku izolaciju između opasnih i bezbednih radnih zona,

Shodno tome, nema struje izjednačavanja ili smetnji koje su rezultat lutajućih napona. Ovo je ključna bezbednosna prednost u odnosu na rešenja unutrašnje bezbednosti Zener barijere, koja se oslanjaju na veoma dobro održavan koncept uzemljenja.

Upotrebite IMX12-SG merni pretvarač za rad u Zoni 2

Kao što je slučaj sa svim uređajima serije IMX12, rad u opasnim područjima je takođe dozvoljen za IMX12-SG, koji ima zaštitno kućište.

Ovaj pretvarač možete koristiti u aplikacijama na baterije, npr. u privremenim, mobilnim objektima, zbog širokog opsega napona napajanja 10-30 VDC. Takođe, upotreba ovog interfejsa u neposrednoj blizini mašina i motora nije problem, jer IMx12-SG ima radni temperaturni opseg do 70 °C.

Jednostavno podesite merni pretvarač IMX12-SG

Turck-ov IMX12-SG interfejs za Ex okruženja

Jedna od ključnih funkcija interfejsa IMX12-SG je njegova jednostavna konfiguracija i parametrizacija bez alata.

Ovaj interfejs se može koristiti u različitim industrijama, a najčešće se koristi u:

  • Industriji nafte i gasa
  • Transportu
  • logistici

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Turck-ov IMX12-SG interfejs za Ex okruženja

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti