Pametni radarski senzori udaljenosti za teške uslove

IO-Link radarski senzori udaljenosti iz Turck-a su idealni za Vaše grube primene na otvorenom. Imaju otpornost na udarce od 100G i kućište od nerđajućeg čelika, jednostavno puštanje u rad i različite konfiguracije sočiva. Lako ćete izabrati senzor koji je najbolje prilagođen Vašim zahtevima.

Robusni radarski senzori udaljenosti koji prevazilaze smetnje

Turck Vam nudi IP67/69K robusne radarske senzore (DR-distance radar) za merenje udaljenosti do 15 metara. Namenjeni su za oštre oblasti primene u fabričkoj automatizaciji, kao i u spoljašnjim ili mobilnim aplikacijama. Pošto su ovi robusni uređaji od 122 GHz otporni na udarce do 100G i neosetljivi na prašinu, kišu ili svetlost, možete ih koristiti u širokom spektru aplikacija.

DR senzori Vam mogu najviše koristiti u aplikacijama u kojima optički ili ultrazvučni senzori otkazuju zbog ograničenog dometa ili faktora smetnji navedenih gore. Koristite ih u, na primer, lučkoj logistici, izgradnji mašina i postrojenja, mobilnoj opremi i još mnogo toga.

Radarski senzori udaljenosti kompanije Turck

Želite kupiti naše Senzore?

Lako podesite radarske senzore udaljenosti

Zbog korisničkog interfejsa parametara Turck Radar Monitor, zasnovanog na pretraživaču, moći ćete da podesite senzore radara udaljenosti za kratko vreme. Prikaz krive signala u realnom vremenu će biti neophodno prikazano, posebno kada se postavljaju filteri za suzbijanje ometajućih signala ili u komplikovanim situacijama montaže.

Štaviše, FMCV merni princip DR senzora sprečava bilo kakvu međusobnu interferenciju između signala čak i kada su senzori postavljeni blizu jedan drugom.

Izaberite između širokog asortimana konfiguracija i izlaza

Za Vas su dostupne tri različite konfiguracije sočiva u zavisnosti od polja detekcije koje je potrebno za Vašu aplikaciju. Možete odabrati optimalni radarski senzor udaljenosti za: kratko i široko, srednje i dugo i usko polje detekcije.

Varijabilnost je dodatno povećana za tri dostupne izlazne varijante. Svi DR-M30-IOL senzori imaju IO-Link, prekidači i analogni izlaz. Kasnije se takođe može konfigurisati kao drugi izlaz prekidača. Takođe možete upravljati DR senzorima bez IO-Link-a u konvencionalnim aplikacijama.

Radarski senzori udaljenosti kompanije Turck - aplikacija

Želite saznati više?

Radarski senzori udaljenosti kompanije Turck

Popunite formu i javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti