5GigE kamere – izuzetna brzina prenosa, mali format

Basler-ove 5GigE kamere kombinuju mali format dobro poznatih ace 2 kamera, 5 puta veću GigE brzinu prenosa slike i idealno usklađene elektroničke komponente i softver. Ova kombinacija omogućuje veće brzine prenosa slike za veću efikasnost i profitabilnost vaše aplikacije, uz održavanje niskih troškova.

Dobijte vrhunske performanse po niskoj cijeni

Basler-ove GigE5 kamere daju vam brzinu koja vam je potrebna, malu veličinu koju želite i cenu kojoj ne možete da odolite. Dostupno je 12 modela u nenadmašnom malom formatu, sa ugrađenom 5GigE tehnologijom. Dopunjuju ih idealno usklađene elektronske komponente i program drajvera.

Ovi pouzdani i temeljno testirani proizvodi omogućiće vašim aplikacijama mašinskog vida da rade nesmetano i efikasno, učiniti instalaciju lakšom i bržom i smanjiti troškove vašeg sistema mašinskog vida.

GigE5 kamere Basler

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Proverite prednosti 5GigE kamera

GigE5 kamere Basler
 • 5x brži prenos podataka u posebno malom kućištu;
 • Dokazano pouzdani softverski paket Pylon prilagođen 5GigE sistemima;
 • Potpuno usklađene hardverske komponente i drajver;
 • 1:1 zamena za postojeće GigE kamere – nepromenjen interfejs, bez dodatnih komponenti;
 • Jednostavna nadogradnja sa USB 3.0 sistema;
 • Niska ukupna cena zbog malog formata kamere i visoke brzine prenosa podataka;
 • Veći prenos podataka za veću efikasnost i profitabilnost vaših projekata;
 • Ušteda vremena i novca pri kupovini opreme samo od jednog proizvođača koji može da vam ponudi sve potrebne komponente sistema;
 • Optimalan odnos cene i efikasnosti pouzdanih i pažljivo testiranih proizvoda.

Iskoristite prednosti skladno projektovanih 5GigE komponenti

Basler-ov širok spektar kompatibilnih 5GigE komponenti obezbeđuje nesmetan i efikasan rad vaše aplikacije za vid, smanjuje vreme i lakoću njene instalacije i smanjuje troškove vašeg sistema.

Asortiman komponenti uključuje:

5 GigE performansi u mini formatu: 12 modela ACE 2 Basic kamere sa ugrađenim Sony Pregius S senzorima i rezolucijama od 5 do 24 megapiksela.

Izaberite svoju kompatibilnu kameru velike brzine kao 1:1 zamenu za vaš postojeći GigE sistem ili kao idealnu opciju za razvoj novog.

Basler-ova vrhunska sočiva C23 i C11 su savršen optički dodatak vašem 5GigE sistemu. Savršeno odgovaraju modelima kamera ace 2 Basic i rezoluciji njihovih senzora.

Basler-ova PC kartica 10GigE omogućuje optimalno dobijanje slike sa kamere ace 2.

Visokokvalitetni, robusni GigE i I/O kablovi osiguravaju stabilan prenos podataka neophodan za optimalne performanse sistema. Dužina kabla do 100 m omogućuje fleksibilno postavljanje sistema kako u fabrikama tako i svugde gde je potrebno premostiti velike udaljenosti.

pylon Camera Software Suite osigurava besprekornu „plug-and-play“ integraciju i jednostavnost korišćenja svih 5GigE komponenti, uključujući novu verziju GigE Vision Improvement (GEVI) kao krovnu zbirku alata i softverskih biblioteka za razvoj aplikacija operativnog sistema (SDK).

Sa nizom inteligentnih funkcija obrade slike nazvanih pylon vTools, ovaj vam softver pruža najbolje performanse od svih Baslerovih proizvoda. Dostupan je za Windows, Linux i Linux ARM operativne sistema.

Kompatibilni dodaci, uključujući mrežne i periferne uređaje i adaptere za montažu kamere, dizajnirani su kako bi zadovoljili vaše individualne potrebe.

Komponente GigE5 kamera Basler

Koristite 5GigE kamere za razne primene

GigE5 kamere - primene

5GigE rešenje možete da koristite na mnogim mestima, na primer:

 • U fabričkoj automatizaciji: obrada slike postaje neophodna u sve više industrijskih oblasti. Kontinuirani razvoj ima za cilj da zadovolji potrebe širokog spektra aplikacija, kao što su automatski interfejsi operatera (AOI), navođenje robota ili inspekcija štampanih ploča, pločica i kontrola lepljenja.
 • U poljoprivredi: Kompjuterska mašinska vizija pomaže u razvoju poljoprivredne automatizacije namenjene posebno malim farmama. Automatizacijom posmatranja i kvantifikovanjem uslova uzgoja, farmeri mogu da koriste informacije o životnoj sredini da predvide rast. Na ovaj način smanjuju troškove, povećavaju efikasnost i obavljaju posao 24/7.
 • Za sportsku analizu i analizu pokreta: Napredna tehnologija kompjuterskog vida se najčešće koristi u analizi sporta da bi se poboljšalo iskustvo publike i pružila korisna povratna informacija sportistima.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti