Kompaktni induktivni senzor pomeraja induSENSOR DTD

Micro-Epsilon je razvio induktivni senzor pomeraja induSENSOR DTD, sa kompaktnim kablom sa integrisanim kontrolerom, za serijske primene u mašinstvu i automatizaciji. Pošto ne zahteva mnogo prostora za instalaciju, ovaj senzor je idealan za integraciju u vaše mašine. Koristite ga posebno u aplikacijama za precizno merenje i verifikaciju geometrije radnog predmeta i na mnogim drugim mestima.

Jednostavno ugradite induktivni senzor pomeraja u mašinama

Micro-Epsilon-ovi induktivni senzori pomeraja i položaja impresioniraju svojom robusnošću, dugim vekom trajanja, pouzdanošću u zahtevnim uslovima, visokom ponovljivošću i kvalitetom signala i temperaturnom stabilnošću. Širok asortiman ovih senzora obuhvata sve od standardnih LVDT i LDR senzora sa eksternim kontrolerom, EDS senzora sa ugrađenim kontrolerom, do serijskih modela prilagođenih kupcima za potrebe OEM-a.

Induktivni senzor pomeranja sa ugrađenim kontrolerom induSENSOR DTD-xG8 dodatno proširuje ponudu kompanije. Senzor se sastoji od standardne DTA-kG8 sonde i kablovskog kontrolera. Zamenljivi vrh sonde oprugom se gura ka meti. Kompaktno upravljanje kablovima prečnika samo 18 mm olakšava ugradnju senzora u mašine. Pored toga, kabl dužine 3 m sa mogućnošću upotrebe „povučenog lanca“ koji povezuje sondu i kontroler omogućava fleksibilnu montažu.

Induktivni senzor pomeraja induSENSOR DTD

Želite kupiti naše Senzore?

Proverite prednosti senzora induSENSOR DTD-xG8

Induktivni senzor pomeraja induSENSOR DTD - prednosti
 • Kompaktan merni sistem
 • Dokazana LVDT tehnologija sa visokom mikronskom rezolucijom
 • Odličan odnos cene i performansi
 • Opseg merenja od ±1 mm do ±10 mm
 • Robusna konstrukcija za industrijsku upotrebu
 • Idealan za serijsku upotrebu u mašinstvu i automatizaciji

Iskoristite dokazanu LVDT tehnologiju

LVDT induSENSOR DTD-xG8 će vas impresionirati svojom izuzetnom preciznošću i visokom rezolucijom do mikronskog opsega. Sa dostupnim opsezima merenja: ±1 mm, ±3 mm, ±5 mm, ±10 mm i visokom stabilnošću signala, moći ćete uspešno da obavljate mnoge zadatke merenja gde je visoka tačnost ključna.

Kompaktno i robusno kućište kontrolera je napravljeno od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući visokoj temperaturnoj stabilnosti, dobroj otpornosti na udarce i vibracije i neosetljivosti na prljavštinu, senzor se može koristiti za precizna merenja čak iu zahtevnim industrijskim okruženjima.

Takođe ćete biti impresionirani atraktivnom ulaznom cenom, posebno u slučaju velikih aplikacija sa velikim brojem senzora.

induSENSOR DTD - standardna DTA-xG8 sonda sa zamenjivim vrhom

Brzo spojite induktivni senzor pomeraja

Induktivni senzor pomeraja sa ugrađenim kontrolerom - lako spajanje

induSENSOR DTD-xG8 nudi različite analogne izlaze ((0)2-10 VDC / 0,5-4,5 V / 0-5 V (Ra > 1 kOhm) ili 0(4)-20 mA (Ra < 500 Ohm)) i digitalni interfejs (RS485). Moderni digitalni interfejsi kao što su Ethernet, PROFINET ili EtherCAT su opciono dostupni sa dodatnim modulima. Ako je potrebno, možete podesiti parametre mernog sistema pomoću moćnog softvera ili veb interfejsa.

Fiksna veza senzora i kontrolera omogućava fabričku pre-konfiguraciju i kalibraciju, zajedno sa izveštajem. Ovo vam olakšava početak rada („plug & play“) i eliminiše potrebu za izborom i konfiguracijom senzora, što je neophodno za senzore sa eksternim MSC7x0x kontrolerima.

Koristite induSENSOR DTD-xG8 u raznim primenama

DTD sistem je idealan za serijsku primenu u mašinstvu i automatizaciji. To će biti posebno korisno za aplikacije sa velikim brojem senzora i za precizno merenje i kontrolu geometrije radnog predmeta.

Osim toga, može biti od koristi i u drugim aplikacijama, na primer prilikom provere tačnosti dimenzija i kvaliteta površine, preciznog pozicioniranja…

 • LVDT DTA-xG8 gauges application
 • LVDT DTA-xG8 gauges application
 • LVDT DTA-xG8 gauges application
 • LVDT DTA-xG8 gauges application
 • LVDT DTA-xG8 gauges application
 • LVDT DTA-xG8 gauges application

Želite saznati više?

Induktivni senzori pomaka Micro-Epsilon

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti