Laserski senzor za naprednu automatizaciju

Laserski senzor visokih performansi serije OptoNCDT ILD 1X20 ima kompaktno kućište sa ugrađenim kontrolerom. Impresioniraće vas visoka brzina, preciznost kao i maksimalna pouzdanost nezavisno od okoline u kojoj se  trenutno nalazi. Ovaj sveobuhvatan Micro-Epsilonov uređaj zamišljen je za korišćenje u serijskoj primeni.

Najbolja serija laserskih senzora u klasi

Laserski senzor serije optoNCDT 1X20 od Micro-Epsilona je među najboljima u svojoj klasi. Koristi se za precizna merenja pomeraja, udaljenosti i pozicije u svim područjima automatizacijske tehnologije, kao kod gradnje mašina, 3D printerima ili robotici.

Senzori ove serije imaju funkciju pametne kontrole površine zvanu „Auto Target Compensation (ATC)“. Omogućava stabilne rezultate tokom merenja bez obzira na promenu boje ili osvetljenosti površine koja se posmatra.

Micro-Epsilon laserski senzor optoNCDT ILD1220

Želite kupiti naše senzore velike preciznosti?

Idealan za serijsku primenu u industriji

Primena laserskog senzora optoNCDT ILD 1x20

Različiti izlazni signali olakšavaju instalaciju laserskog senzora optoNCDT 1X20 serije u sisteme upravljanja postrojenjima i mašinama. Pored analognih izlaza napona i struje, digitalni RS422 interfejs takođe prenosi informacije sa senzora o trenutnoj udaljenosti.

Ovi senzori ispunjavaju zahteve za upotrebu u serijskim i OEM industrijskim aplikacijama zbog svojih samo-odabirnih podešavanja i mogućnosti evaluacije.

Sada sa čak snažnijim laserskim senzorom

Laserski senzor optoNCDT 1X20 serija je dizajniran za optimalnu upotrebu u serijskim aplikacijama u industriji. Njegovo robusno IP67 kućište senzora omogućava upotrebu u izazovnim industrijskim okruženjima, uključujući ona sa visokim ubrzanjem.

Digitalno-analogni pretvarač visokih performansi omogućava 16-bitnu rezoluciju na analognom izlazu, što poboljšava preciznost rezultata merenja. Zbog toga postižemo visoku preciznost sa ovim senzorom.

Sa udvostručenom brzinom merenja, omogućava još brža merenja

Prednosti laserskog senzora optoNCDT 1x20

Olakšano korišćenje laserskog senzora

Jednostavno upravljanje laserskim senzorom optoNCDT 1x20
  • OptoNCDT 1X20 modelima se može upravljati preko intuitivnog web interfejsa.
  • Podešavanja merenja mogu se unapred brzo izabrati.
  • Meni kvaliteta olakšava prilagođavanje senzora statičnim i dinamičkim procesima.
  • Moguće je sačuvati i izvesti do osam konfiguracija senzora po korisniku kroz upravljanje podešavanjima.
  • Karakteristike kao što su prikaz video signala, izbor vršnog signala i slobodno podesivo usrednjavanje signala omogućavaju fino podešavanje zadatka merenja.
  • Funkcija „Region of Interest (ROI)“ omogućava filtriranje pozadinskih ometajućih signala, čime se obezbeđuje optimalna korekcija preostalih vršnih signala.

Najveća preciznost u najmanjim prostorima

Kompaktne dimenzije i lagan dizajn laserskog senzora optoNCDT ILD 1X20 serije stvaraju mogućnosti za istraživanje u različitim novim domenima primene.

Mogućnost izbora između različitih tipova konektora, odnosno kablova, zajedno sa svojom kompaktnom veličinom značajno smanjuje napor potreban za ugradnju senzora.

Ova fleksibilnost ne samo da poboljšava prilagodljivost senzora različitim okruženjima, već i dodaje lakoću instalacije, čineći senzor svestranim i lakim za korišćenje.

laserski optički senzor optoNCDT 1x20 serija

Proverite karakteristike modela ILD 1X20

Laserski senzor serije optoNCDT 1x20
Karakteristike laserskog senzora optoNCDT 1x20

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Laserski senzor osmišljen za automatizaciju optoNCDT 1x20

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti