White Line – Minimalistički dizajn od Auer Signala

Auer Signal u svojoj seriji White Line uključuje potpuno bele signalne tornjeve MT60 i CT5, kao i kompaktni LED svetlosni modul RCMM iz serije R. Ovi signalni uređaji su idealni za sterilna i bela okruženja zahvaljujući svojem minimalističkom dizajnu.

Izaberite jednostavnost

Auer Signal svetski je poznati vodeći proizvođač signalne opreme za industrijske namene. Njihov portfolio obuhvata signalne tornjeve i svetlosne module i pruža raznoliki izbor visoko kvalitetnih signalnih uređaja.

Kao deo njihovog kontinuiranog proširenja predstavili su proizvode White Line serije. Ovi proizvodi imaju minimalistički dizajn posebno izgrađen za optimalnu pogodnost, kao i efikasnost u sterilnim i belim okruženjima. Raspoloživi su signalni tornjevi White Line serije MT60 i CT5, zajedno sa White Line svetlosnim modulom RCMM sa belom bazom i modulima.

White Line Uređaji za signalizaciju od Auer Signala

Želite kupiti našu opremu za vizuelnu i zvučnu signalizaciju?

White Line MT60 – fokusiran do srži

White Line Svetlosni toranj MT60 od Auer Signala

White Line MT60 od Auer Signala je signalni toranj izrađen izjedna, koji predstavlja odličnu kružnu raspodelu svetala kako bi sprečili slepe tačke. Dizajn prozirnih sočiva sprečava pogrešnu indikaciju stanja do koje može doći zbog spoljašnjih svetlosnih smetnji.

Moguće je jednostavno čišćenje jednostrukih leća pomoću snažnih vodenih mlazova (IP66). MT60 osmišljen je da bude isplativ i da minimizira Vaše Skladišne Kontrolne Jedinice (SKU) dok istovremeno ispunjava Vaše estetske zahteve. Pruži se fleksibilnost kroz razne mogućnosti ugradnje: M12 konektor, Zidna ugradnja, Površinska i ugradnja u tubi / Nožna ugradnja.

White Line CT5 – više fleksibilan

Standardni modularni signalni toranj CT5 prečnika 50 mm je isplativo rešenje za klasične 24 VDC i IO-Link primene u industriji. LED višenamenski i svetlosni moduli koji dolaze u 6 boja imaju do 5 mogućih pozicija. Visoka stabilnost omogućena je optimizovanim ‘otpornim’ bajonet sistemom, čak i bez zaptivnih prstenova.

CT5 iz White Line serije pruža više fleksibilnosti i širi portfolio sa svojim belim bazama i modulima. Ovaj modularan koncept dopušta lagano menjanje modula ili baza već postojanih signalnih tornjeva CT5.

White Line Signalni Svetlosni Toranj CT5 od Auer Signala

White Line RCMM – bolja funkcionalnost

White Line Svetlosni modul RCMM od Auer Signala

Standardan RCMM je kompaktan višebojan LED modul sa višenamenskom nadogradnjom. Višenamensku tablicu moguće je kontrolisati preko DIP-Sklopke (koja dopušta kontinuirano svetlo, trepereće svetlo, blještavo svetlo i pulsirajuće svetlo). Svih 7 boja (crvena, žuta, zelena, plava, prozirna, magenta, tirkizna) može se eksterno kontrolisati.

Ovaj kompaktan višebojni i višenamenski modul dostupan je u potpuno beloj boji. Sočiva RCMM-a od White Line serije je mlečno-bele boje što pruža lepi, homogeni svetlosni uzorak. Nadopunjuje ga belo kućište te serije što modul čini nevidljivim kada nije aktiviran.

Savršeni za unutrašnju primenu

Beli signalni toranj MT60 dolazi prethodno sastavljen – na principu „plug & play“. Kako „nestane“ kada nije aktiviran, posebno je pogodan za: farmaceutsko/medicinsko okruženje, laboratorije, štampače, kancelarijske prostore za proizvodnju, sisteme za upravljanje protokom kupaca, pakovanje hrane i pića i puno više.

Ako tražite minimalističku stalnu rasvetu ili minimalistički svetlosni modul za arhitektonsku, farmaceutsku ili hemijsku primenu u zatvorenom prostoru sa impresivnim i lepim dizajnom proizvoda kao i funkcionalnom raznolikošću, pravi odabir su bela verzija signalnog tornja CT5 i kompaktna verzija R serije RCMM.

Primena White Line Uređaja za Signalizaciju

Želite saznati više?

Signalni Uređaji od Auer Signala

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti