Laserski skeneri Micro-Epsilon sa integracionim adapterom

Micro-Epsilon je razvio scanCONTROL AIK adapter za brzu integraciju svojih laserskih skenera u Cognex VisionPro softver za vizuelnu inspekciju mašina za 2D/3D analizu. Ovo omogućava integratorima brzo i jednostavno generisanje aplikacija vizuelne inspekcije mašina za sveobuhvatnu analizu proizvoda u proizvodnji i industrijskoj automatizaciji.

Laserski skeneri integrisani u Cognex VisionPro

Micro-Epsilon je predstavio softverski adapter scanCONTROL AIK (Acquisition Integration Kit) koji je razvijen za sistemske integratore. Omogućava laku i brzu integraciju njihove moćne i pristupačne serije laserskih skenera scanCONTROL sa Cognex VisionPro vision softverom preko Cognex AIK servera. Na taj način omogućava generisanje brzih i pouzdanih aplikacija za vizuelnu inspekciju mašina.

Besplatni scanCONTROL AIK razvijen je u saradnji sa Cognex-om i podržava sve trenutne scanCONTROL serije laserskih profilnih senzora: LLT25x0, LLT29x0, LLT30x0 i LLT30x2.

Kratak video vodič koji pokazuje kako se brzo povezati i podesiti pomoću softvera Cognex VisionPro dostupan je ovde (“Video Tutorials for Software: scanCONTROL AIK adapter”).

Želite kupiti naše senzore velike preciznosti?

Iskoristite moćan softver za 2D/3D analizu

VisionPro software Cognex

Moćan softver VisionPro za 2D/3D analizu je razvio Cognex Corporation za podešavanje i implementaciju aplikacija za vizuelnu inspekciju mašina. Kombinuje 2D i 3D tehnologije za obavljanje širokog spektra funkcija od inspekcije do identifikacije i merenja, posebno u proizvodnji i industrijskoj automatizaciji.

Sa sofisticiranim unapred obučenim algoritmima za analizu slike, omogućava vam da otkrijete greške ili nepravilnosti u industrijskim proizvodima. Može precizno da izmeri dimenzije, uglove i oblike proizvoda i otkrije čak i manja odstupanja kao što su ogrebotine, pukotine i slično. Upoređivanjem komponenti sa potrebnim standardima, obezbeđuje se odgovarajući kvalitet ovih komponenti.

Pogledajte širok asortiman vision softvera

Pored Cognex VisionPro softvera, dostupni su i drugi alati za vizuelnu inspekciju mašina za integraciju Micro-Epsilon laserskih senzora profila. Integratori mogu da koriste Micro-Epsilon-ove SDK-ove za C/C++ i C# programske jezike ili da koriste integraciju preko standarda interfejsa GeniCam ili GigE Vision.

Dodaci su takođe dostupni za LabVIEW, Zebra Aurora Vision Studio, Halcon ili druge alate za vizuelnu inspekciju.

Micro-Epsilon scanCONTROL AIK Adapter za Cognex VisionPro

Laserski skeneri – iskoristite prednosti visokih performansi

laserski skener Micro-Epsilon

Laserski skeneri kompanije Micro-Epsilon su među senzorima profila sa najvišim performansama na svetu u pogledu tačnosti i brzine merenja. ScanCONTROL senzori ne zahtevaju nikakav spoljni kontroler. Oni su vrhunsko, isplativo rešenje za detekciju, merenje i procenu profila različitih ciljnih površina bez kontakta, u mnogim industrijskim primenama.

Integrisana inteligencija u glavi senzora scanCONTROL SMART, lako rešava raznovrsne zadatke merenja bez programiranja. Za integratore su dostupni modeli scanCONTROL COMPACT za sopstveno programiranje vizije kupca.

Laserski skeneri za širok spektar aplikacija

Dostupni scanCONTROL modeli su pogodni za brojne industrijske primene – pogledajte ih.

Možete odabrati aplikacije u mnogim industrijama prema:

  • ciljnom materijalu (metali, drvo, plastika, guma, drugo),
  • tipu merenja (profil, 3D slika, širina, visina/korak, zazor, V-zazor, ivica, ugao, lepkovi za zavarivanje/premaz, žlebovi, površina, pozicija).

Ako želite, možemo vam pružiti više informacija za odabrane aplikacije.

skener profila Micro-Epsilon aplikacije

Želite saznati više?

scanCONTROL laserski skeneri Micro-Epsilon

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti