Home/Axiomtek

Axiomtek

е водечка компанија за индустриски компјутери и вградливи системи.

Axiomtek Ви нуди единствен, доверлив, и вреден извор на платформи за Вашите индустриски компјутери и вградливи системи.

Кликнете тука за каталог
Axiomtek logo

Експерт за индустриски компјутери

IoT иновација со Axiomtek индустриски компјутери

Исполнете ги Вашите цели преку големиот избор на Axiomtek индустриски компјутери и вградливи системи.

  • Индустриски табли и модули

  • Системи и платформи

  • Индустриски панел компјутери

  • AIoT решенија

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Изберете доверливи решенија по конкурентни цени

Axiomtek успешно стекна светско признание за своите иновативни платформи за индустриски компјутери и вградливи системи кои Ви помагаат да развиете IoT апликации според барањата на клиентот.

Нивниот креативен концепт на интегрирани услуги за вградливи компјутери обезбедува доверлива испорака и вредна системска интеграција, од дизајн на основно ниво до дизајн на системско ниво за вертикални пазари.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Бенефиции од Axiomtek производи

Повеќе за Axiomtek

Axiomtek е посветен кон дизајн и производство на најнови индустриски компјутери и вградливи системи за индустриски намени кои ги поддржуваат Вашите цели за индустриска автоматика. Од 1990 година, тие се успешно глобално признати за нивните иновативни дизајни и задоволни клиенти.

Преку нивните меѓународни дистрибутивни канали, Axiomtek испорачува преку 400 производи ширум светот. Тие се посветени на долготраен заеднички успех со своите клиенти, вработени, и други засегнати страни. Тие се обидуваат да ја заслужат Вашата доверба преку искрена и етичка бизнис практика.

Axiomtek тежнее кон разновидна понуда на производи и услуги кои ќе исполнат конкретни индустриски барања. Тие нудат повеќе од 400 производи преку нивните производни линии до системски интегратори, дистрибутери, трговци, и трговци со додадена вредност (Value-Added Resellers – VARs).

Нивните производи се широко распространети во индустриска автоматика, за прибирање на податоци, DVR, здравствена нега и грижа, банкарство, забава, транспорт, POS/POI терминали, штандови, HMI, машини за игри, дигитална сигнализација, дигитален надзор, обезбедување, мрежна комуникација, телекомуникација, итн.

Axiomtek се фокусира кон развој на нови производи употребувајќи најнапредни технологии и размена на искуства со клиенти.

Фабриката на простор поголем од 8000 квадратни метри заедно со најнова опрема за производство овозможува Axiomtek да има капацитет за целосна услуга како OEM/ODM компанија која постигнува врвен квалитет со навремена испорака за помал трошок.

Користејќи ја lead-free технологијата на лемење, нивните производни капацитети, вклучувајќи ги и најнапредните SMT линии за склопување и системи за оптичка инспекција, се сертифицирани со ISO-9001, ISO-14001 и ISO-13485 стандарди.

Како општествено одговорна компанија, Axiomtek e посветена да обезбеди зелени производи во согласност со WEEE и RoHS легислативи. Нивниот Систем за менаџмент на животна средина (Environmental Management System – EMS) е во согласност со ISO-14001 стандард.

Прочитајте ги најновите вести од Axiomtek

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.