Axiomtek

është kompania lider e kompjuterëve industrialë dhe fushës së integruar.

Axiomtek ju ofron një burim të vetëm, të besueshëm dhe të vlefshëm për kompjuterët tuaj industrialë dhe platformat e integruara.

Axiomtek logo

Ekspert i PC-ve industriale

Fuqizoni inovacionin IoT me kompjuterë industrialë

Arrini qëllimet tuaja me gamën e madhe të kompjuterëve industrialë dhe sistemeve të integruara të Axiomtek.

  • Bordet & Modulet Industriale

  • Sistemet & Platformat

  • Kompjutera me panele industriale

  • Zgjidhjet AIoT

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Përfitoni nga zgjidhje të besueshme me çmime konkurruese

Axiomtek ka fituar me sukses njohjen në mbarë botën për kompjuterët e tyre industrialë inovativë dhe platformat e integruara që ju ndihmojnë të vendosni IoT dhe për kënaqësinë e jashtëzakonshme të klientit.

Koncepti i tyre kreativ i shërbimeve të integruara për llogaritjen e preçize siguron shpërndarje të besueshme dhe integrim të vlefshëm të sistemit nga dizajni në nivel bordi deri te dizajni në nivel sistemi për tregjet vertikale.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Shfrytëzoni produktet e Axiomtek

Mësoni më shumë për Axiomtek

Axiomtek i përkushtohet projektimit dhe prodhimit të kompjuterëve industrialë dhe sistemeve të integruara për qëllime industriale, të cilat ju mbështesin në arritjen e qëllimeve tuaja të automatizimit industrial. Që nga viti 1990, ata janë njohur globalisht për modelet e tyre inovative dhe klientela e tyra ka mbetur gjithnjë e kënaqur.

Nëpërmjet kanaleve të tyre ndërkombëtare të shpërndarjes, Axiomtek ofron mbi 400 produkte në të gjithë globin. Ata angazhohen për sukses të ndërsjellë afatgjatë me klientët, punonjësit dhe palët e interesuara. Ata po përpiqen të fitojnë besimin tuaj nëpërmjet praktikës së ndershme dhe etike të biznesit.

Axiomtek përpiqet të diversifikojë produktet dhe shërbimet e tyre për t’i shërbyer nevojave specifike të industrisë. Ata ofrojnë mbi 400 produkte përmes linjave të tyre të produkteve për integruesit e sistemit, shpërndarësit, rishitësit me vlerë të shtuar (VARs) dhe rishitësit.

Produktet e tyre përdoren gjerësisht në automatizimin industrial, marrjen e të dhënave, DVR, kujdesin shëndetësor, bankat, argëtim, transport, POS/POI, kioskë, HMI, makinë lojrash, sinjalistikë dixhitale, mbikëqyrje dixhitale, siguri, komunikim në rrjet, telekom, etj.

Fokusi i Axiomtek është në zhvillimin e produkteve të reja duke përdorur teknologjitë më të avancuara dhe përvojat e bazuara te klientët.

Mbi 8,000 metra katror hapësirë fabrike së bashku me pajisjet më të fundit të prodhimit i japin Axiomtek kapacitetin për t’i shërbyer plotësisht bizneseve OEM/ODM duke arritur cilësi të lartë në dërgesat në kohë me kosto më të ulëta.

Duke përdorur teknologjinë lead- free, objektet e tyre të prodhimit, duke përfshirë linjat më të avancuara të montimit SMT dhe sistemet e inspektimit optik, janë të certifikuara ISO-9001, ISO-14001 dhe ISO 13485.

Si një qytetar global, Axiomtek është i përkushtuar të ofrojë produkte të gjelbërta që janë në përputhje me legjislacionin WEEE dhe RoHS. Sistemi i tyre i Menaxhimit Mjedisor (EMS) përputhet me standardet ISO 14001.

Lexoni lajmet më të fundit të Axiomtek