Hengstler

je vodeći europski proizvođač industrijskih komponenata za brojanje i kontrolu aplikacija.

Hengstler Vam obezbjeđuje enkodere, štampače, brojače i releje, prilagođene tačno Vašim industrijskim potrebama.

Hengstler logo

Iznad standarda

Omogućite kontrolu i brojanje u Vašoj aplikaciji

Iskoristite ogromnu ponudu Hengstler standardnih ili prilagođenih komponenti u širokom spektru industrijskih primjena.

  • Rotacijski enkoderi

  • Brojači

  • Releji

  • Štampači

  • Rezači

  • Pribor

Imate pitanja za nas?

Izaberite veliko iskustvo i kompetentnu uslugu

Kupci širom svijeta poštuju veliko iskustvo i kompetentnu uslugu kompanije, njihovo široko primjenjivo znanje i njihovu veliku fleksibilnost, što je rezultat velike ponude različitih tipova proizvoda. Štaviše, oni mogu efikasno da podrže svoje klijente nudeći projekte aplikacija po mjeri.

Kompanija pokreće inovacije u oblastima terenske instrumentacije, transporta, senzora, realizacije proizvoda, automatizacije i distribucije franšize. Oni su također kompetentan partner u oblastima: inženjeringa, proizvodnje, montaže, PCB konfiguracije, prilagođavanja i podrške širom svijeta.

Želite kupiti našu opremu?

Računajte na produktivnost sa Hengstler-ovim proizvodima

Više o Hengstler-u

Osnovan je prije više od 150 godina masovnom proizvodnjom opruga za satove. Kako su decenije prolazile, kompanija je predstavila sljedeće proizvode: brojače, štampače, rezače, releje i rotacione enkodere koji su činili osnovu današnjeg poslovanja kompanije i Hengstler-ovo iskustvo.

Od 2016. godine Hengstler pripada kompaniji American Fortive, kompaniji fokusiranoj na industrijski rast koja pokreće inovacije u oblastima mjernih instrumenata, transporta, očitavanja, realizacije proizvoda, automatizacije i distribucije.

Kupci širom svijeta cijene Hengstler-ovo veliko iskustvo i kompetentnu uslugu, njihovo široko znanje o primjeni i visoku fleksibilnost, što je rezultat velike ponude različitih varijanti proizvoda.

Hengstler Vam nudi širok spektar komponenti za brojanje, mjerenje, kontrolu, regulaciju, prebacivanje, štampanje, sječenje pod jednim imenom – i jednim izvorom. Ipak, možete imati koristi od dodatne fleksibilnosti zahvaljujući velikom broju prilagođenih varijanti i prilagođenih proizvoda.

Njihovi proizvodi se široko koriste u industrijskoj automatizaciji, upravljanju energijom, mašinogradnji, medicini, petrohemiji, procesnoj industriji, transportu, maloprodaji, bankarstvu, industriji nafte i gasa, motornoj povratnoj sprezi i još mnogo toga.

Za svoje klijente Hengstler obezbeđuje: konsultacije specifične za primjenu, proizvodnju specifičnu za kupca, jednodjelni tok, korektnu vrijednost za novac, kratko vrijeme isporuke, visoku dostupnost i 48-satnu uslugu popravke.

Budući da je administracija projekata za prilagođene aplikacije jedna od ključnih prednosti Hengstlera, ponudiće Vam besprijekornu podršku od početnog planiranja projekta i razvoja do završenog proizvoda.

Proizvodi kompanije Hengstler se proizvode po narudžbini. Standardni proizvodi se ne skladište, već se proizvode prema specifikaciji i nakon primljene porudžbine. U proizvodnim ćelijama svaki proizvod se proizvodi jedan za dugim, kao kompletna jedinica. Potrebni dijelovi također se proizvode po narudžbi, u kompaniji ili eksterno, u skladu sa japanskim principom koji svede troškove skladištenja na minimum. Dobavljač isporučuje potrebnu količinu u dogovoreno vrijeme i na dogovoreno mjesto uz provjeren nivo kvaliteta.

Također nastoje da dizajniraju sve svoje proizvode i proizvodne procese do konačnog odlaganja na ekološki odgovoran način.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Hengstler

  • enkoderi Hengstler

Enkoderi Hengstler

Enkoderi Hengstler odlikuju se po visokoj tehnologiji i fleksibilnosti. Inkrmentalne ili apsolutne enkodere iskoristite i u teškim uslovima.

  • Brojači Hengstler

Brojači Hengstler

Brojači Hengstler su visokokvalitetne naprave za širok spektar primjena. U širokoj ponudi izaberite sve od mini pa do sofisticiranih brojača.

Pretplatite se na naš newsletter!