Hengstler

е водечки европски производител на индустриски бројачи и контролни компоненти.

Hengstler Ви обезбедува енкодери, принтери, бројачи, и релеи адаптирани за Вашите индустриски апликации.

Hengstler лого

Beyond the standard

Бројачи и контрола за Вашите апликации

Стекнете предност со богатата понуда од Hengstler на стандардни или адаптирани компоненти за широк спектар на индустриски апликации.

  • Ротациони енкодери

  • Бројачи

  • Релеи

  • Принтери

  • Уреди за сечење

  • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Изберете долгогодишно искуство и компетентна услуга

Клиентите ширум светот го ценат долгогодишното искуство и компетентната услуга на , нивното практично знаење, и нивната висока флексибилност кои се резултат на нивната богата понуда на различни варијанти на производи. Исто така, тие можат ефективно да ги поддржат своите клиенти преку понуда на проекти по мерка на одредена апликација.

поддржува иновација во областа на теренска инструментација, транспорт, детекција, производство, автоматизација, и дистрибуција. Исто така, тие се компетентен партнер во областа на: инженерство, производство, монтажа, PCB конфигурација, прилагодувањe по мерка, и поддршка ширум светот.

Сакате да набавите наши опрема?

Продуктивност со Hengstler производи

Повеќе за Hengstler

Hengstler е основан пред повеќе од 150 години за масовно производство на пружини за часовници. Со текот на децениите, компанијата воведе производи како бројачи, принтери, уреди за сечење, релеи, и ротациони енкодери кои ја формираа основата на денешната дејност и искуство на компанијата Hengstler.

Од 2016 година, Hengstler припаѓа на Fortive – американска компанија фокусирана кон индустриски раст, и иновации во областа на теренска инструментација, транспорт, детекција, производство, автоматизација, и дистрибуција.

Преку нивните меѓународни канали за дистрибуција, Hengstler испорачува производи ширум светот.

Hengstler Ви нуди богат избор на компоненти за броење, мерење, контрола, регулација, принтање, сечење. Вие може да имате бенефит од дополнителна флексибилност благодарение на голем број адаптирани варијанти на производи.

Нивните производи се широко користени во индустриска автоматика, енергетски менаџмент, градежништво, медицина, петрохемија, процесна индустрија, транспорт, трговија, банкарство, индустрија за нафта и гас, повратни врска за мотори, итн.

Hengstler за своите клиенти обезбедува: консултантски услуги за конкретни апликации, производство по мерка на клиентот, фер вредност за вложените пари, брза испорака, висока достапност, и 48-часовна услуга за поправка.

Преку администрација на проекти за апликации по мерка како една од клучните предности на Hengstler, тие Ви нудат беспрекорна поддршка од почетно планирање на проект, преку развој на проект, до готов производ.

Hengstler производите се произведуваат по нарачка, или со други зборови, тие не складираат стандардни производи: тие се произведуваат по примањето на нарачка од клиентот според спецификација. Во нивните производни капацитети, секој производ се произведува како комплетна единица еден по друг. Неопходните делови, исто така, се произведуваат по нарачка или во сопствените капацитети или во надворешни капацитети во согласност со јапонскиот принцип кој ги намалува трошоците за складирање на минимум. Добавувачот ја испорачува бараната количина во договореното време и на договорената локација, и според бараното и проверено ниво на квалитет.

Тие, исто така, тежнеат да ги дизајнираат сите свои производи и производни процеси на располагање на целосно еколошки одговорен начин.

Прочитајте ги најновите вести од Хенгстлер

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.