Hengstler

je vodeći evropski proizvođač industrijskih komponenata za brojanje i kontrolu aplikacija.

Hengstler Vam obezbeđuje enkodere, štampače, brojače i releje, prilagođene tačno Vašim industrijskim primenama.

Hengstler logo

Beyond the standard

Omogućite kontrolu i brojanje u Vašoj aplikaciji

Iskoristite Hengstler-ovu ogromnu ponudu standardnih ili prilagođenih komponenti u širokom spektru industrijskih primena.

  • Rotacijski enkoderi

  • Brojači

  • Releji

  • Štampači

  • Rezači

  • Pribor

Imate li pitanja za nas?

Izaberite veliko iskustvo i kompetentnu uslugu

Kupci širom sveta poštuju Hengstler-ovo veliko iskustvo i kompetentnu uslugu, njihovo široko primenljivo znanje i njihovu veliku fleksibilnost, što je rezultat velike ponude različitih tipova proizvoda. Štaviše, oni mogu efikasno da podrže svoje klijente nudeći projekte aplikacija po meri.

Hengstler pokreće inovacije u oblastima terenske instrumentacije, transporta, senzora, realizacije proizvoda, automatizacije i distribucije franšize. Oni su takođe kompetentan partner u oblastima: inženjeringa, proizvodnje, montaže, PCB konfiguracije, prilagođavanja i podrške širom sveta.

Želite kupiti našu opremu?

Računajte na produktivnost sa Hengstler-ovim proizvodima

Više o Hengstler-u

Osnovan je pre više od 150 godina masovnom proizvodnjom opruga za satove. Kako su decenije prolazile, kompanija je predstavila sledeće proizvode: brojače, štampače, rezače, releje i rotacione enkodere koji su činili osnovu današnjeg poslovanja kompanije i Hengstler-ovo iskustvo.

Od 2016. godine Hengstler pripada kompaniji American Fortive, kompaniji fokusiranoj na industrijski rast koja pokreće inovacije u oblastima mernih instrumenata, transporta, očitavanja, realizacije proizvoda, automatizacije i distribucije.

Kupci širom sveta cene Hengstler-ovo veliko iskustvo i kompetentnu uslugu, njihovo široko znanje o primeni i visoku fleksibilnost, što je rezultat velike ponude različitih varijanti proizvoda.

Hengstler Vam nudi širok spektar komponenti za brojanje, merenje, kontrolu, regulaciju, prebacivanje, štampanje, sečenje pod jednim imenom – i jednim izvorom. Ipak, možete imati koristi od dodatne fleksibilnosti zahvaljujući velikom broju prilagođenih varijanti i prilagođenih proizvoda.

Njihovi proizvodi se široko koriste u industrijskoj automatizaciji, upravljanju energijom, mašinogradnji, medicini, petrohemiji, procesnoj industriji, transportu, maloprodaji, bankarstvu, industriji nafte i gasa, motornoj povratnoj sprezi i još mnogo toga.

Za svoje klijente Hengstler obezbeđuje: konsultacije specifične za primenu, proizvodnju specifičnu za kupca, jednodelni tok, korektnu vrednost za novac, kratko vreme isporuke, visoku dostupnost i 48-časovnu uslugu popravke.

Budući da je administracija projekata za prilagođene aplikacije jedna od ključnih prednosti Hengstlera, ponudiće Vam besprekornu podršku od početnog planiranja projekta i razvoja do završenog proizvoda.

Proizvodi kompanije Hengstler se proizvode po narudžbini. Standardni proizvodi se ne skladište, već se proizvode prema specifikaciji i nakon primljene porudžbine. U proizvodnim ćelijama svaki proizvod se proizvodi jedan za dugim, kao kompletna jedinica. Potrebni delovi takođe se proizvode po porudžbini, u kompaniji ili eksterno, u skladu sa japanskim principom koji svede troškove skladištenja na minimum. Dobavljač isporučuje potrebnu količinu u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto uz proveren nivo kvaliteta.

Takođe nastoje da dizajniraju sve svoje proizvode i proizvodne procese do konačnog odlaganja na ekološki odgovoran način.

Pročitajte najnovije vesti kompanije

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.