Hengstler

është prodhuesi kryesor evropian i komponentëve industrialë të numërimit dhe kontrollit.

Hengstler ju ofron kodues, printera, numërues dhe përforcues, të përshtatur pikërisht me aplikimet tuaja industriale.

Hengstler logo

Beyond the standard

Fuqizoni kontrollin dhe numërimin në aplikimet tuaja

Përfitoni nga oferta e madhe e Hengstler-it të komponentëve “standard” ose të personalizuar në një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh industriale.

  • Koduesit rrotullues

  • Numëruesit

  • Reletë

  • Printera

  • Prerëse

  • Aksesorë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zgjidhni përvojën e gjerë dhe shërbimin kompetent

Klientët anembanë globit vlerësojnë përvojën e gjerë dhe shërbimin kompetent të Hengstler, njohuritë e tyre të gjera të aplikimit dhe fleksibilitetin e tyre të lartë, i cili është rezultat i ofertës së tyre të gjerë të varianteve të ndryshme të produkteve. Për më tepër, ata mund t’i mbështesin klientët e tyre në mënyrë efektive duke ofruar projekte aplikimi të personalizuara.

Hengstler drejton inovacionin në fushat e instrumenteve në terren, transportit, sensorave, realizimit të produktit, automatizimit dhe shpërndarjes së ekskluzivitetit. Ata janë gjithashtu një partner kompetent në fushat e: inxhinierisë, prodhimit, montimit, konfigurimit të PCB-ve, personalizimit dhe mbështetjes në mbarë botën.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Mbështetuni në produktivitet me produktet e Hengstler

Mëso më shumë për hostin Hengstler

Hengstler u themelua mbi 150 vjet më parë me prodhimin masiv të sustave gong për orë. Me kalimin e dekadave, kompania prezantoi produkte si numërues, printera, prerës, rele dhe kodues rrotullues që formuan bazën e biznesit të kompanisë sot dhe përvojën e Hengstler.

Që nga viti 2016, Hengstler i përket American Fortive, një kompani e përqendruar e rritjes industriale që nxit inovacione në fushat e instrumenteve në terren, transportit, sensorit, realizimit të produktit, automatizimit dhe specialitetit dhe shpërndarjes së ekskluzivitetit.

Nëpërmjet kanaleve të tyre ndërkombëtare të shpërndarjes, Hengstler ofron produkte në të gjithë globin.

Hengstler ju ofron një gamë të gjerë komponentësh për numërim, matje, kontroll, rregullim, ndërrim, printim, prerje me një emër – dhe një burim. Megjithatë, ju mund të përfitoni nga fleksibiliteti shtesë falë një numri të madh variantesh të përshtatura dhe produkteve të personalizuara.

Produktet e tyre përdoren gjerësisht në automatizimin industrial, menaxhimin e energjisë, ndërtimin e makinerive, mjekësinë, petrokiminë, industrinë e proceseve, transportin, shitjen me pakicë, bankat, industrinë e naftës dhe gazit, reagimin motorik dhe më shumë.

Për klientët e tyre, Hengstler ofron: konsulencë specifike për aplikime, prodhim specifik për klientin, rrjedhje me një copë, çmim të drejtë, kohë të shkurtra të dorëzimit, disponueshmëri të lartë dhe shërbim riparimi 48-orësh.

Duke qenë se administrimi i projektit për aplikimet e personalizuara është një nga pikat kryesore të forta të Hengstler, ato ju ofrojnë mbështetje të pandërprerë nga planifikimi dhe zhvillimi fillestar i projektit deri te produkti i përfunduar.

Produktet Hengstler prodhohen me porosi, me fjalë të tjera, ato nuk grumbullojnë produkte standarde: ato prodhohen pasi të jetë marrë porosia e klientit dhe sipas specifikimeve. Në qelizat e prodhimit, çdo produkt prodhohet si një njësi e plotë njëra pas tjetrës. Pjesët e nevojshme prodhohen gjithashtu me porosi ose brenda ose jashtë vendit në përputhje me një parim japonez që i mban kostot e magazinës në minimum. Furnizuesi dorëzon sasinë e kërkuar në kohën e caktuar dhe në vendin e rënë dakord dhe në nivelin e kërkuar të cilësisë së inspektuar.

Ata gjithashtu përpiqen të dizajnojnë të gjitha produktet dhe proceset e tyre të prodhimit deri në asgjësimin përfundimtar në një mënyrë të përgjegjshme për mjedisin.

Lexoni lajmet më të fundit të Hengstler