Ugradbeni termički printeri za ekonomičan ispis

Hengstler ugradbeni termički printeri najčešće se koriste u sistemu kioska, kartomatima, bankomatima, u industriji i maloprodaji. Omogućuju vam praktičan, brz i ekonomičan ispis naljepnica, računa i bar kodova.

Vjerujte iskustvu i tradiciji

Kompanija Hengstler opskrbljuje svjetsko tržište pisačima i rezačima od 1965. godine. Posebnost kompanije su sistemska rješenja za printere, kao rezultat njihovog raznolikog znanja i bogatog iskustva u ovom području. S vremenom su se specijalizirali za razvoj i proizvodnju ugradbenih termičkih printera.

Hengstlerovi ugradbeni termički printeri mogu se koristiti u velikom broju aplikacija u raznim industrijama. Mogu se koristiti za ispis na papiru širine 49-220 mm i težine 55-250 g/m2. Postižu brzinu ispisa do 350 mm/s i rezoluciju od 203 dpi ili 300 dpi.

Oni se mogu pohvaliti raznovrsnom tehničkom konfiguracijom koja uključuje npr. razne opcije rezača, prilagođeni senzori za prepoznavanje papira, termo držači papira i još mnogo toga. Oni također mogu fizički ili funkcionalno prilagoditi printer vašoj aplikaciji.

Vgradni termični tiskalniki Hengstler

Prednosti ugradbenih termičkih printera

Vgradni termični tiskalniki Hengstler
 • Niski troškovi održavanja; u ovim printerima nema prienosne vrpce niti tonera za promjenu. Za normalan rad printera dovoljno je zamijeniti termalni papir.
 • Kvalitetan rezultat pri velikoj brzini ispisa; iako ispis traje svega nekoliko milisekundi, otisak je bez nepravilnosti (mrlja), dobro čitljiv i dugotrajan.
 • Malo pokretnih dijelova; budući da ovi pisači imaju malo pokretnih dijelova, manja je mogućnost kvara i lakše ih je održavati. Njihove ispisne glave imaju prosječni životni vijek od oko 10 godina.

Izaberite iz široke ponude ugradbenih termičkih printera

U Hengstler asortimanu možete pronaći nekoliko termičkih printera: model C-56, porodica printera eXtendo X s modelima X-56, X-80 i X-56 XF te porodica printera XPM s XPM-200 i XPM- 80 modela. Međusobno se razlikuju po širini i težini papira, rezoluciji i brzini ispisa (pogledati tablicu).

eXtendo X-56 XF printer je brz, izuzetno robustan i pouzdan kiosk printer.

 • posebno jednostavan pristup vodilici za papir, što čini izmjenu termičke trake još bržom,
 • manji broj verzija vodilica za papir (od 8 do 1),
 • kompatibilnost sa Zebra KRx03 nosačem,
 • kompatibilnost s eezeetags® oznakama za prtljagu.
Vgradni termični tiskalniki Hengstler

Ugradbeni termički printer i za zahtjevna okruženja

Vgradni termični tiskalniki aplikacije

Hengstler printeri pisači poznati su po svojoj robusnosti i besprijekornom radu u okruženjima s velikim fluktuacijama temperature (od -30°C do +70°C) i vlage. Njihove prednosti su također: kompaktan dizajn, precizan kroj i širok raspon funkcija. Dodatne vještine kao što su ispis i rezanje debelog papira, rukovanje velikim rolama papira i otkrivanje zaglavljivanja razlozi su popularnosti ovih naprednih printera.

Na račun navedenog, ovi kiosk printeri mogu se koristiti u različitim klimatskim zonama i u zahtjevnim okruženjima. S brzinom ispisa do 350 mm/s, posebno su korisni za korištenje u bankomatima, parkirnim automatima, mašinama za povratno pakiranje (RVM) i automatima za prodaju karata, u industriji i maloprodaji.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Vgradni termični tiskalniki Hengstler

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti