Moog

Vodeći svetski proizvođač komponenti i sistema za preciznu kontrolu.

Moog Vam obezbeđuje rešenja za kontrolu pokreta visokih performansi kombinujući električne, hidrauličke i hibridne tehnologije kako bi pomogli Vašoj kompaniji zasnovanoj na performansama da razvije mašine i procese sledeće generacije.

Moog logo

Šta pokreće Vaš svet?

Kontrolne mašine sa sistemima visokih performansi

Istražite najnaprednije proizvode za kontrolu pokreta za širok spektar primena gde je precizna kontrola brzine, sile, ubrzanja i protoka tečnosti presudna.

  • Klizni prstenovi

  • Rotacioni spojevi sa optičkim vlaknima

  • Aktuatori/servoaktuatori

  • Linearno kretanje

  • Multiplekseri i medijski konvertori

Imate li pitanja za nas?

Poboljšajte kontrolu pokreta

Od 1951. godine, kompanija Moog je izgradila reputaciju izuzetnog kvaliteta i tehničkih inovacija. Njihovi inženjeri su razvili sposobnost dizajniranja i proizvodnje najnaprednijih proizvoda za kontrolu kretanja u vazduhoplovstvu, odbrani, industriji i medicini.

Njihov spektar kontrole kretanja proširio se i obuhvatio sve oblike tehnologije pokretanja, sofisticiranu upravljačku elektroniku i sistemski softver. Oni su vodeći integrator preciznih sistema upravljanja kretanjem i njihovi proizvodi odražavaju kulturu koju prihvataju njihovi ljudi – kulturu u kojoj je prilika za rešavanje izazovnog problema upravljanja uvek dobrodošla.

Želite kupiti našu opremu?

Upoznajte ključne prednosti kompanije Moog

Pročitajte najnovije vesti kompanije Moog

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.