Moog

е водечки светски производител на компоненти и системи за прецизна контрола.

Moog Industrial обезбедува решенија за контрола на движење со високи перформанси кои комбинираат електро, хидраулични, и хибридни технологии за да помогне на Вашата компанија да развие машини и процеси од следната генерација.

Moog лого

го движи Вашиот свет

Контрола на машини со Moog системи

Истражете најнапредни производи за контрола на движење за широк спектар на апликации каде прецизната контрола на брзина, сила, забрзување, и проток на флуиди е клучна.

  • Лизгачки прстени

  • Фибероптички ротациони спојници (FORJ)

  • Актуатори / Сервоактуатори

  • Контрола на линеарно движење

  • Мултиплексери и медиум конвертори

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Иновативна контрола на движење

Од 1951 година, Moog изгради репутација на исклучителен квалитет и техничка иновација. Неговите инженери дизајнираат и произведуваат најнапредни производи за контрола на движење за апликации во воздухопловниот простор, одбрана, индустрија, и медицина.

Нивното портфолио за контрола на движење ги вклучува сите форми на технологија за актуатори, софистицирана контролна електроника, и системски софтвер. Moog решенијата се дизајнирани да работат во екстремни работни средини. Како компанија фокусирана кон инженерство, тие се опремени да ги задоволат сите Ваши потреби за прецизна контрола.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности со Moog производи

Прочитајте ги најновите вести од MOOG

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.