Moog

është një prodhues lider në mbarë botën i komponentëve dhe sistemeve të kontrollit të saktësisë.

Moog Industrial ofron zgjidhje të kontrollit të lëvizjes me performancë të lartë duke kombinuar teknologji elektrike, hidraulike dhe hibride për të ndihmuar kompaninë tuaj të drejtuar nga performanca të zhvillojë makineritë dhe proceset e gjeneratës së ardhshme.

Moog logo

Ajo ç’ka lëviz botën tuaj

Kontrolloni makineritë me sisteme me performancë të lartë

Eksploroni produktet më të avancuara të kontrollit të lëvizjes për një gamë të gjerë aplikimesh ku kontrolli i saktë i shpejtësisë, forcës, nxitimit dhe rrjedhës së lëngut janë kritike.

  • Unaza rrëshqitëse

  • Lidhje rrotulluese me fibra optike (FORJ)

  • Aktivizuesit / Servoaktuesit

  • Lëvizja Lineare

  • Multiplekserët dhe konvertuesit e mediave

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Inovacioni Motion Control

Që nga viti 1951, Moog ka krijuar një reputacion për cilësi të jashtëzakonshme dhe inovacion teknik. Inxhinierët e saj projektojnë dhe prodhojnë produktet më të avancuara të kontrollit të lëvizjes për aplikimet e hapësirës ajrore, të mbrojtjes, industriale dhe mjekësore.

Portofoli i tyre i kontrollit të lëvizjes përfshin të gjitha format e teknologjisë së aktivizimit, elektronikën e sofistikuar të kontrollit dhe softuerin e sistemit. Zgjidhjet e Moog janë krijuar për të performuar në mjedise ekstreme. Si një kompani e fokusuar në inxhinieri, ato janë të pajisura për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për kontroll të saktë.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Njihuni me avantazhet kryesore të Moog

Lexoni lajmet më të fundit të MOOG