Moog

Vodeći svjetski proizvođač komponenti i sistema za preciznu kontrolu.

Moog Vam obezbjeđuje rješenja za kontrolu pokreta visokih performansi kombinujući električne, hidrauličke i hibridne tehnologije kako bi pomogli Vašoj kompaniji zasnovanoj na performansama da razvije mašine i procese sljedeće generacije.

Moog logo

Šta pokreće Vaš svijet?

Kontrolne mašine sa sistemima visokih performansi

Istražite najnaprednije proizvode za kontrolu pokreta za širok spektar primjena gdje je precizna kontrola brzine, sile, ubrzanja i protoka tečnosti presudna.

  • Klizni prstenovi

  • Rotacioni spojevi sa optičkim vlaknima

  • Aktuatori/servoaktuatori

  • Linearno kretanje

  • Multiplekseri i medijski konvertori

Imate pitanja za nas?

Poboljšajte kontrolu pokreta

Od 1951. godine, kompanija Moog je izgradila reputaciju izuzetnog kvaliteta i tehničkih inovacija. Njihovi inženjeri su razvili sposobnost dizajniranja i proizvodnje najnaprednijih proizvoda za kontrolu kretanja u vazduhoplovstvu, odbrani, industriji i medicini.

Njihov spektar kontrole kretanja proširio se i obuhvatio sve oblike tehnologije pokretanja, sofisticiranu upravljačku elektroniku i sistemski softver. Oni su vodeći integrator preciznih sistema upravljanja kretanjem i njihovi proizvodi odražavaju kulturu koju prihvataju njihovi ljudi – kulturu u kojoj je prilika za rješavanje izazovnog problema upravljanja uvijek dobrodošla.

Želite kupiti našu opremu?

Upoznajte ključne prednosti kompanije Moog

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Moog

Pretplatite se na naš newsletter!