Poboljšajte efikasnost i pouzdanost vaših liftova

Frekventni regulator LA500 iz Yaskawa je rezultat vekovnog iskustva u proizvodnji motornih pogona za liftove. Njegov kompaktan oblik i raznovrsna kompatibilnost i povezanost motora čine ga idealnim za lako i održivo rukovanje kranovima koji koriste trofazne motore

Bolja industrijska efikasnost

U današnjem brzom industrijskom okruženju, obrazovanje i prilagodljivost su ključni. Poboljšajte industrijsku efikasnost uz Yaskawa LA500 frekventni regulator za aplikacije u liftovima koji koriste trofazne motore. Ovaj svestrani frekventni regulator omogućava inženjerima u različitim granama industrije da ga lakše rukuju i održavaju.

Napredna tehnologija pojednostavljuje instalaciju i nudi niz naprednih funkcija i poboljšava ukupnu održivost. Profesionalci u različitim granama industrije mogu da optimizuju svoje radne procese, smanje potrošnju energije i prihvate inovacije za efikasniju budućnost.

Frekventni regulator LA500 od Yaskawe

Rešenje za upotrebu u liftovima

Električar

LA500 frekventni regulator iz Yaskawa može se neprimetno prilagoditi različitim podešavanjima, što ga čini idealnim izborom za upotrebu u liftovima. Yaskawa rešenje može poboljšati performanse motora i efikasnost kad god se radi o primeni trofaznih motora. Kada se koristi u liftovima, njegova izuzetna efikasnost i kompaktan dizajn dolaze do izražaja.

Želite kupiti našu opremu?

Bitne karakteristike frekventnog regulatora LA500

U osnovi ovog frekventnog regulatora leže njegove inovativne i pažljivo dizajnirane karakteristike koje ispunjavaju zahteve moderne industrije. Ove ključne karakteristike razlikuju Yaskawa rešenje od drugih:

Manjim brojem komponenti na upravljačkoj ploči smanjujemo potreban prostor te povećavamo pouzdanost sistema.

Proces ugradnje efikasan je zbog fleksibilnog interfejsa čime minimiziramo troškove i vreme zastoja sistema.

Uživajte u preciznoj kontroli motora, visokom početnom okretnom momentu kao i integrisanom logikom upravljanja kočnicama za glatkiji i precizniji rad.

Dizajniran za deceniju neprekidnog rada bez održavanja, naš sistem može da podnese visoke temperature i predvidi radni vek kako bi sprečio neočekivane kvarove.

Rad i održavanje pojednostavljeno je pomoću ventilatora sa kontrolom temperature, tastaturom, uobičajeni meniji i USB konekcija.

Opciona LCD tastatura podržava više jezika, evidentiranje podataka, Bluetooth povezivanje i još mnogo toga, što doprinosi njegovoj svestranosti.

Izborna LCD tastatura za LA500

Ekološka svest

24 V napajanje za LA500

Frekventni pretvarač LA500 iz Yaskawa se odlikuje ne samo po svojim performansama, već i po svojoj održivosti. LA500 smanjuje potrošnju energije čime se poboljšava efikasnost vašeg lifta. Ovo je omogućeno zahvaljujući ventilatorima sa regulacijom temperature i malom potrošnjom energije u stanju pripravnosti. Dakle, ne samo da ste optimizovali svoj proces, već ste i usklađeni sa zelenim praksama pomoću kojih postižete visoku ocenu efikasnosti.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

LA500 karakteristike

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti