Home/Hirschmann

Hirschmann

е лидер за сигурни и стабилни решенија за индустриски мрежи.

Hirschmann Ви нуди комплетно интегрирана структура за проток на податочна комуникација која вистински ја штити Вашата инвестиција.

Кликнете тука за каталог
Hirschmann лого

Belden бренд

Осигурете податочна комуникација за Вашата апликација

Богато портфолио на Hirschmann кое ги менаџира сите барања за комуникациска конекција на Вашата мрежна инфраструктура.

  • Индустриски Ethernet

  • Индустриски конектори

  • Фибероптички Fieldbus модеми

  • Решенија за контрола на мобилни машини

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Брз и сигурен податочен пренос со Hirschmann

Hirschmann развива иновативни мрежни решенија кои се насочени кон Вашите барања во однос на перформанси, ефикасност, и сигурност на инвестиција. За да Ви помогнат да ги поддржите Вашите бизнис цели, тие нудат комплетна, сигурна, и интегрирана податочна комуникација која ја штити Вашата инвестиција.

Можете да ја користите нивната податочна комуникација во секое време и во различни сектори, како на пр.: автомобилска индустрија, нафта и гас, храна и пијалоци, менаџмент на отпадни води, итн.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Клучни предности со Hirschmann производи

Повеќе за Hirschmann

Еколошката одговорност е во срцето на брендот. Тие преземаат конкретни еколошки одговорни мерки за подобрување на нивните перформанси преку четири основни “Зелени” иницијативи:

  • Стратегија за производи – сите најнови семејства на производи се дизајнирани да бидат “зелени”
  • R&D – спецификации што точно ги задоволуваат потребите на клиентите
  • Lean иницијативи – производство фокусирано кон намалување на материјал и енергија
  • GreenChoice™ производи – “позелени” и поодржливи решенија

Прочитајте ги најновите вести од Hirschmann

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.