MEAN WELL

е првокласен пионер и лидер за напојувања по индустриски стандарди.

MEAN WELL е рангиран на 4то место помеѓу глобалните производители на уреди за напојување (DC излез). Компанијата е посветена да Ви понуди најдобри производи и услуги за напојување низ повеќе од 80 држави.

Mean Well лого

Ваш доверлив партнер за напојување

Богат асортиман на MEAN WELL производи

MEAN WELL Ви обезбедува најкомплетен избор на решенија за напојување.

  • AC/DC напојување

  • LED драјвери

  • AC/DC полначи за батерии

  • DC/DC конвертори

  • DC/AC инвертори

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Исполнете ги сите Ваши потреби за напојување

Целиот спектар на MEAN WELL решенија за напојување исполнува разни барања за напојување на голем број индустрии со разни производни линии, флексибилност на производство, планирани залихи, и глобални канали. Сите нивни производи се усогласени со меѓународна регулатива за безбедност.

Така, може да Ви помогне да го скратите времето за верификација при развој на нов производ, и раните трошоци за влез на таргет пазарот. Нивните производи Ви помагаат да покриете разни апликации во индустрии за LED сигнализација/осветление, индустриска автоматика/контрола, информациски технологии/телеком/комерцијала, медицина, транспорт, зелена енергија, и многу други.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучна компетитивна предност со MEAN WELL производи

Повеќе

Благодарение на цврстото партнерство со повеќе од 245 овластени дистрибутери ширум светот, расте и станува посилен веќе три децении наназад.

Со 2,800 вработени лоцирани во нивното глобално седиште во Тајван, четири фабрики за производство, и бројни подружници и продажни канцеларии ширум светот, стекна комбиниран приход од 1,015 милиони американски долари во 2020 година.

Поддржувајќи го духот на компанијата за континуирана иновативност, додава нови уреди на своите производни линии за 10% секоја година.

Прочитајте ги најновите вести од MEAN WELL

  • DALI 2.0 Digital Dimming LED Driver Mean Well

MEAN WELL драјв за LED димер

LCM/PWM-DA2 серии на LED драјвови за лесна конфигурација, отворен систем, и голема компатибилност на Вашиот контролен систем за осветление.

  • Bluetooth Mesh LED Driver Mean Well

Bluetooth Mesh LED драјв од MEAN WELL

LCM/PWM-IoT серии за лесна контрола на различни LED светилки преку апликација. Постигнете оптимален менаџмент на енергија и средства.

  • HEP power supplies Mean Well

MEAN WELL напојување HEP серија

Првокласно AC/DC напојување специјално дизајнирано за "ниско ниво на шум додека работи во средини со големи количини на влажност, прав, масло, соленост, вибрации, или ултра ладни/жешки средини, средини со слаба вентилација, и на висока надморска височина”. 

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.