MEAN WELL

Osnovan 1982. godine, MEAN WELL je jedan od retkih svetskih proizvođača posvećenih standardnim proizvodima za napajanje.

Prema izveštaju kompanije Micro Technology objavljen 2020. godine, rangirana je na 4. mesto među globalnim proizvođačima napajanja (DC izlaz). 99% prodaje kompanije čine standardni proizvodi za napajanje koji se prodaju pod brendom MEAN WELL. Proizvodi ostale tri kompanije su ODM / OEM.

Mean Well logo

Vaš pouzdan partner za napajanje

Veliki asortiman proizvoda kompanije MEAN WELL

Kompanija Vam pruža širok spektar rešenja za napajanje.

  • AC/DC napajanje

  • LED upravljački programi

  • AC/DC punjači baterija

  • DC/DC konvertori

  • DC/AC invertori

Imate li pitanja za nas?

Ispunite sve Vaše potrebe za napajanjem

Rešenja kompanije za napajanje električnom energijom na jednom mestu ispunjavaju različite zahteve za napajanje brojnih industrija sa sveobuhvatnim linijama proizvoda, fleksibilnošću proizvodnje, planiranim zalihama i globalnim kanalima. Svi njihovi proizvodi su u skladu sa međunarodnim sigurnosnim propisima.

Na ovaj način Vam mogu pomoći da smanjite vreme verifikacije razvoja novih proizvoda i troškove ranog ulaska na ciljno tržište. Njihovi proizvodi Vam pomažu kod snabdevanja industrija poput LED signalizacija/osvetljenja, automatizacija/kontrola industrije, informacije/telekom/komercijala, medicina, transport, zelena energija i mnoge druge.

Upoznajte ključne konkurentske prednosti kompanije MEAN WELL

Više o kompaniji MEAN WELL

Zahvaljujući robusnom partnerstvu sa preko 245 ovlašćenih distributera širom sveta, komapnija raste i jača već́ tri decenije.

Sa 2.800 zaposlenih koji se nalaze u globalnom sedištu u industrijskom parku Novi Tajpej na Tajvanu, filijalama i prodajnim predstavništvima u Guangdžou, Šenženu, Sudžou u Kini, Kaliforniji, SAD i Holandiji u EU, četiri napredne proizvodne baze u Novom Tajpeju (Tajvan), Okrug Tianhe i okrug Huadu u Guangdžou i grad Suzhou u Kini, kompanija je imao zajednički prihod od 1.015 miliona USD u 2020. godini.

Kompanija svake godine dodaje po 10% novih uređaja u svoje proizvodne linije, na taj način podržavajući duh kontinuirane inovacije kompanije.

Pročitajte najnovije vesti kompanije MEAN WELL

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.